Перейти до змісту

PolskiBus оголосив про запуск нових автобусних рейсів в Україну


Françoise

Recommended Posts

PolskiBus оголосив про запуск нових автобусних рейсів в Україну
 
24 Березня 2017http://vsetutpl.com/uploads/content/2594/article/polskibus-ogolosyv-pro-zapusk-novykh-avtobusnykh-reysiv-v-ukrayinu-2207.jpg

Популярний польський лоукост-перевізник PolskiBus днями оголосив про відкриття нових автобусних рейсів в межах Польщі, а також до декількох українських міст. Розширення мережі автобусних сполучень стало можливим завдяки співпраці цієї компанії з іншим популярним польським перевізником Polonus. Таким чином, вже з 1 квітня з'явиться виняткова можливість дешево і з комфортом подорожувати з України до Польщі і назад.

 

Дешеві автобусні рейси до Польщі

В найближчих планах PolskiBus - запуск автобусних рейсів до Львова, Дрогобича, Трускавця, Стрия та Калінінграду. Особливо вигідним стане сполучення з Варшави і Любліна до Львова, яке відбуватиметься до 5 разів на день (окрім тих рейсів, які вже діють). Цей напрямок обслуговуватимуть автобуси фірми Polonus у співпраці з українським перевізником East West Eurolines. Автобуси вирушать на нові траси вже з 1 квітня. Квитки на ці рейси можна замовити на офіційному сайті PolskiBus.

http://vsetutpl.com/uploads/images/biznes/polskibus_pkspolonus_bannernews1.png

Polskibus: розклад і квитки

Окрім міжнародних, лоукост-перевізник планує також збільшити мережу внутрішніх рейсів. В результаті співпраці PolskiBus з компанією Polonus, стануть доступними нові сполучення до таких популярних туристичних місцевостей, як Північна-Здруй, Старий Сонч, Ольштин, Іновроцлав, Кудова-Здруй та багато інших.

 

Багато мандрівників довіряє свою подорож саме компанії PolskiBus, адже такі поїздки проходять досить швидко і комфортно. Автобуси, що обслуговують рейси цього перевізника, обладнані всім необхідним, зокрема кондиціонером та туалетом. Пасажири також можуть користуватись безкоштовним Wi-fi та розетками.

Дізнатись розклад  автобусних рейсів PolskiBus, а також придбати на них квитки можна онлайн на офіційному веб-сайті компанії. Після купівлі квитка ви отримаєте e-mail з підтвердженням і номером резервації, який потрібно буде вказати під час посадки.

 

http://vsetutpl.com/polskibus-ogolosyv-pro-zapusk-novykh-avtobusnykh-reysiv-v-ukrayinu

Link to comment
Share on other sites

Ціни не впадуть, бо Polonus і East West Eurolines вже курсують між Україною і Польщею.

 

Але більше рейсів - це вже добре.

 

Водночас корки на митницях будуть ще довші, бо поляки прочісують наші автобуси по годині кожен.

Link to comment
Share on other sites

З якогось певного моменту вони змушені будуть розширяти потужності пропускних пунктів.

Нехай

тут дійсно - більше рейсів, міцніші зв'язки з Європою

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Покійний Кирпа пропонував добру справу - гілка європейської колії до Львова+рухомий склад УЗ зі змінною шириною вісей. До речі. в росіян вже таке є - вони купили у іспанців вагони Тальго , в яких ширина вісей змінна й ті потяги ходять за маршрутом Москва-Берлін. Є спеціальний сарай у Бресті. через який проїздить цей потяг .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Угорці дають гроші на аеропорт та дороги в Закарпатті, поляки будують автобусну мережу

в прикордонних областях і гроші на шляхи теж.. Готуються..

 

Згоден.

А в нас кацапи поскупляли все.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...