Перейти до змісту

Тема неважлива і неактуальна - наша ЗЕМЛЯ


Euro

Recommended Posts

УП, Цензор, НВ подію зовсім не помітили.

Лєсіка з Кернесом помітили, Ваню Дорна помітили, а установчі збори по земельному референдуму не помітили.

 

http://ba.org.ua/wp-content/uploads/2017/04/apx2979-e1492607799762-690x450.jpg

Головне  Новини  19.04.17 16:15
 
Сьогодні у Києві відбулися збори громадян України щодо ініціативи проведення Всеукраїнського референдуму про заборону продажу сільськогосподарської землі.
Понад 2 тисячі учасників заходу проголосували за те, щоб на Всеукраїнський референдум було винесене питання в такому формулюванні: «Чи підтримуєте ви продовження існуючої заборони на продаж земель сільськогосподарського призначення безстроково?»
 
Таку пропозицію підтримала переважна більшість присутніх на зібранні.
 
Також учасники зборів затвердили склад ініціативної групи чисельністю 10 тис 62 особи. Частина людей, а саме 1 тис 621 особа, була присутня на зборах, а інші – передали письмові заяви про згоду щодо включення до складу ініціативної групи.
На посаду уповноваженого представника ініціативної групи з проведення Всеукраїнського референдуму за народною ініціативою обрано голову Асоціації фермерів та приватних землевласників Івана Томича.
Як  вже заявила Юлія Тимошенко, сьогодні  оголошено початок процедури проведення Всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питання заборони продажу сільськогосподарської землі.
Лідер партії «Батьківщина» наголосила, що тільки народ України може вирішувати долю землі сільськогосподарського призначення.
«Наше завдання – захистити землю як національне багатство та національне майбутнє. Це доленосна боротьба за землю», – сказала Тимошенко.
Голова партії також звернула увагу на те, що президент України Петро Порошенко як Гарант Конституції мав право виконати норму Основного закону й оголосити про проведення референдуму за ініціативою президента і таким чином «запитати у українців, чи вони хочуть дозволити продаж сільськогосподарської землі». Але глава держави таким правом не скористався.
Як відомо, ініціаторами зборів щодо проведення Всеукраїнського референдуму про заборону продажу сільськогосподарської землі, окрім партії «Батьківщина», стала Асоціація фермерів та приватних землевласників України.
 
Також до ініціативи приєдналася партія ВО «Свобода».

 

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

https://www.youtube.com/watch?v=d3hCn9msgfc

 

після перегляду відео про міфи про землю - стає зрозуміло, що ці ві розмови про продаж - тупа маніпуляці бідним затурканим народом

 

правда 2 кейс стаді про Данію та Ізраіль, у яких менше земельних ресурсів, ніж у нас і нема чорнозему, як в Україні, але С/Г набагато ефективніше

 

 

Україна проклята чорноземом та бурштином

 

бариги винищують ресурс і їм пофіг, що буде потім, хоч потоп після них 

ненажерливі уроди

Link to comment
Share on other sites

Проблема не в міфах чи недотриманні правил сівообігу. В нас для володарів життя і зараз нема ніяких заборон і не буде після запровадження будь-яких нових норм. Але головна проблема в тому, що ці люди бажають дуже швидко за 10-15 мільярдів доларів прибрати до рук ресурс потенційною вартістю від 100 і більше мільярдів. Після чого країна залишиться ні з чим в сенсі інвестиційної привабливості для зовнішнього капіталу і в повній залежності від купки потвор-латифундистів. Відчуйте різницю і гостроту моменту!

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Угу, якщо нам ця країна пох.

http://ba.org.ua/wp-content/uploads/2017/04/apx3336-e1492605409388-690x450.jpg

Вартість сільськогосподарської землі в Ірландії від 2 до 25 тисяч за гектар. В середньому 10 тисяч, аж ніяк не 40 як малююють на картинці.

Link to comment
Share on other sites

подивіться відео - там про юридичні моменти

 

і великобританія згадується

Юридичні моменти і зараз не заважають приолігархічним кланам розтягувати землю. Але вони побоюються, що можуть не встигнути забрати все і змушені будуть поділитися потенційно своїми землями з несвоїми претендентами, якщо не полегшать для себе процедури. Тому й намагаються форсувати скасування мораторію. Після чого за рік-два в держави не залишиться нічого.

Link to comment
Share on other sites

Вартість сільськогосподарської землі в Ірландії від 2 до 25 тисяч за гектар. В середньому 10 тисяч, аж ніяк не 40 як малююють на картинці.

Напевно є пересмикування з цифрами заради підсилення ефекту. Але саме "юридичні моменти" в цивілізованих країнах обмежують спекулятивне здорожчання землі, про що і йдеться в відео від Dilbert. А в нас мафія навпаки намагається створювати умови для скупки рештків земельних ресурсів по бросових цінах з метою подальшого отримання легких і невигідних для решти народу надприбутків на ній.

Змінено користувачем Euro
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Йуля, которая во времена своего премьерства рассказывала о том, что будущее с-х Украины за агро - холдингами как то не вызывает доверия в плане защиты интересов крестьян.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...