Перейти до змісту

Порошенко коштує як Папа Римський але дешевше за Меркель


Françoise

Recommended Posts

У Європі випустили марку з портретом Президента України

Із нагоди підписання угоди про безвіз у Страсбурзі випустили марку з портретом українського президента, передає UAone з посиланням на ТСН.
На сувенірному конверті, який присвятили подіям 17-го травня, він не один. Поруч – новий Генсек ООН Антоніу Ґутерреш, який напередодні теж відвідував Європарламент.

Такі пам’ятні конверти випускають на знаменні дати. Серія щоразу лімітована. Порошенка, зокрема, випустили в 300 примірниках. Коштує він, як Папа Римський та Далай Лама, але на 50 центів дешевше, ніж Меркель і Макрон. Їхній першій зустрічі теж присвятили конверт. Найдорожче в лавці Європарламенту правлять за Єлизавету ІІ з чоловіком – 10 євро.

Нагадаємо, у середу, 17 травня, відбулося історичне підписання угоди про безвізовий режим України та ЄС. У Страсбурзі, Франція, урочисто підписали фінальний документ голова Європейського парламенту Антоніо Таяні і представник Мальти, як країни, що наразі головує в ЄС. За процедурою спостерігав Президент України Петро Порошенко, завдяки якому все це стало можливим.

 

http://uaone.news/v-yevropi-vypustyly-marku-z-portretom-prezydenta-ukrayiny/

 

Змінено користувачем Françoise
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...