Перейти до змісту

УП сцуко жжёт. новый рейтинги


Recommended Posts

Петро Порошенко може виграти вибори в першому турі, якщо участь у голосуванні візьмуть тільки ті, хто визначився зі своїм вибором.

Про це свідчать результати опитувань КМІСу.

Згідно з даними, якби президентські вибори відбувалися на два тижні раніше, то з усіх громадян України віком від 18 років 33,7% проголосували б за Петра Порошенка, 5,9% - за Юлію Тимошенко, 4,1% - за Сергія Тигіпка, 4,0% - за Анатолія Гриценка, 3,3% - за Олега Ляшка.

Решта кандидатів набрали б менше 3%.

Якби президентські вибори відбулися на два тижні раніше, а всі, хто не визначився, не прийшли б на вибори, число поданих голосів складало б близько 62% від числа усіх виборців.

За таких умов 54,7% проголосували б за Петра Порошенка, 9,6% - за Юлію Тимошенко, 6,7% - за Сергія Тигіпка, 6,5% - за Анатолія Гриценка, 5,4% - за Олега Ляшка.

Решта кандидатів не набрали б 5%.

Опитування проведене з 29 квітня по 11 травня 2014 року методом особистого інтерв'ю.

Опитано 2022 респонденти, що мешкають у 110 населених пунктах усіх областей України (за виключенням АР Крим).

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0.95 і за дизайн-ефекту 1.5) не перевищує: 3.3% для показників близьких до 50%, 2,8% — для показників близьких до 25%, 2,0% — для показників близьких до 10%, 1,4% — для показників близьких до 5%

 

 

 

Кстати самое смешное что только два дня назад Лещенко хуесосил опрос от 1+1 который в ТСН показали. А тут выдают таку херню. Кстати дарю заголовок для следующих рейтингов "ПОРОШЕНКО ВЫИГРАЕТ ВЫБОРЫ В 1 ТУРЕ И НАБЕРЁТ 100% ГОЛОСОВ, ЕСЛИ ПРИДУТ ТОЛЬКО ТЕ КТО ГОЛОСУЕТ ЗА НЕГО"

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Мені цікаве інше...якщо рейтинги будуть відрізнятись після 1 туру суттєво...на це хтось зверне увагу ?

Чи не пора вводити проти соцопитувальних служб які помилятися наприклад більше ніж на 5 відсотків від останнього опублікування перед голосуванням...якісь санкції...За фальсифікацію ? Найбільшу Усього були помилки проти свободи і бют. .. у меншу сторону зрозуміло

Забороняти нахуй?Чому помилки йдуть лише до конкретних партій? Це вже факт...незважаючи на все блядство бюту

Link to comment
Share on other sites

Не могу понять истерики с этими опросами.

Выборы через десять дней. Проголосует народ и станет ясно кто и что стоил.

 

Нєа. Стане ясно, чого варті ті, хто підраховує голоси.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...