Перейти до змісту

тепловизором зацепило?


Параска

Recommended Posts

"Я зараз хочу озвучити страшну статистику, про яку ніхто не говорить. Із 2014 року і до сьогодні у лавах Збройних силах України та решти підрозділів, які захищають країну, загинуло 10 тисяч 103 особи внаслідок безповоротних і санітарних втрат, тобто не від бойових дій", – констатував Матіос.

Зокрема, зауважив головний військовий прокурор, ці люди загинули внаслідок того, що не виконувались військові статути та вчинялися злочини один проти одного. За його словами, йдеться про фактичну кількість двох армійських бригад.


у него ,по-моему, что-то с крышей

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

В распоряжении Цензор.НЕТ оказались данные Военной прокуратуры о количестве небоевых потерь среди военнослужащих.

 

Так, согласно информации военной прокуратуры, в период с апреля 2014 по июль 2017 года количество небоевых потерь среди военнослужащий составило 10 103 человека. Из них 2150 - безвозвратные.

 

При этом непосредственно в районе проведения АТО небоевые потери составили 3699 человек, в том числе 935 - безвозвратных.

...

далее https://censor.net.ua/news/460846/2150_voennoslujaschih_pogiblo_po_neboevym_prichinam_8_tysyach_raneno_i_travmirovano_po_neboevym_prichinam
Link to comment
Share on other sites

где-то с 1,10 (я еще не смотрела)

с удивлением обнаружила, что в том эфире добрячий шмат украинского политбомонда собрался

прикиньте, мы перестали лазить в окна к любимым женщинам смотреть ток шоу

Link to comment
Share on other sites

Матрос сгущает краски как всегда, потери это и раненные и травмированные. Несет солдат срочник под Мукачево ящик с боеприпасами, уронил на ногу, сломал пальчик - записываем небоевая потеря не в зоне АТО. И т.д. Змінено користувачем neoosa
Link to comment
Share on other sites

:fp1:

 

Спецслужби Росії планували здійснити замахи на 1600 українських правоохоронців та вище керівництво держави

Про це під час брифінгу заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передає Еспресо.TV.

"Суб’єктами інтересу спецслужб країни-сусіда, а також Центру спеціальних операцій "ДНР", "ЛНР" було 1600 правоохоронців і державних діячів України. В тому числі і на вище керівництво держави. Тільки завдяки технічним можливостям, які точно не у військторгу прикупили в "ДНР", "ЛНР", змогли відслідковувати у режимі реального часу місцезнаходження і пересування такої значної кількості людей", - повідомив Матіос.

 
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...