Перейти до змісту

Рубрика законопроекту: Державне будівництво


Луша

Recommended Posts

Проект Постанови про фінансове забезпечення діяльності народних депутатів України

 

7 сесія VIII скликання Рубрика законопроекту:

Державне будівництво

 

 

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=62655

 

 

Відповідно до частин першої, другої статті 33 та частини третьої статті 34 Закону України «Про статус народного депутата України» Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:

 

1. Установити розмір посадових окладів народних депутатів України на рівні посадових окладів членів Кабінету Міністрів України, виходячи з розміру прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на 1 січня календарного року, згідно з додатком.

2. У межах видатків на оплату праці, затверджених законом про Державний бюджет України на відповідний рік, за рішеннями комітетів, до предмета відання яких належать питання регламенту і бюджету, народному депутату України здійснюються Апаратом Верховної Ради України надбавки до посадового окладу в розмірі, встановленому для членів Кабінету Міністрів України.

3. Установити загальний місячний фонд для оплати праці помічників-консультантів народного депутата України в розмірі 25 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня календарного року.

4. Визнати такою, що втратила чинність Постанову Верховної Ради України від 26 липня 1994 року № 122/94-ВР «Про забезпечення діяльності народних депутатів України» (із змінами, внесеними згідно з постановами Верховної Ради України від 20 квітня 2000 року № 1679-ІІІ «Про внесення зміни до Постанови Верховної Ради України «Про забезпечення діяльності народних депутатів України» та від 22 червня 2017 року № 2111-VІІІ «Про внесення зміни до Постанови Верховної Ради України «Про забезпечення діяльності народних депутатів України»).

5. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття та застосовується

з  1 жовтня 2017 року.

 

 

Голова Верховної Ради 

               України                                                            А.ПАРУБІЙ

 

Проект Постанови про фінансове забезпечення діяльності народних депутатів України

Link to comment
Share on other sites

З 1 січня 2017 року, відповідно до бюджету на 2017 рік, прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць складає 1544 гривні, з 1 травня - 1624 гривні, а з 1 грудня - 1700 гривень.

 

Кроме самых депов:

 помічників-консультантів народного депутата України в розмірі 25 прожиткових мінімумів ©

 

 

 

Державне будівництво ©

Link to comment
Share on other sites

Наєм має бути щасливим! Він же ще в 2015 кричав, що на 6 тисяч прожити в Києві неможливо. Добився, чо.

 

А тільки, що він зробив для тих самих викладачів, які у столиці досі отримують 3 тисячі на місяць?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...