kleynod Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 (змінено) Дууууже нетиповий для звичних совкових. Так траплялося.Щаслива нагода. Ви мабуть не знаєте історії як його "щасливо" придумали.Розкажу - історія чисто совкова: проіпали інгрідієнти зовсім для іншого торта. Нафігачили зверху крему, аби прикрити срамоту і маєте ваш "вкус дитинства". https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82 Одного разу кондитери забули покласти в холодильну камеру партію яєчного білка, призначеного для бісквіта. На наступний ранок начальник бісквітного цеху Костянтин Микитович Петренко за допомогою 17-річної помічниці кондитера Надії Чорногор, щоб приховати помилку колег, на свій страх і ризик переклав застиглі білкові коржі масляним кремом, посипав ванільною пудрою, прикрасив поверхню квітковим орнаментом. Так з'явився попередник торта, якому було призначено на довгі десятиліття стати візитною карткою Києва. так шо ви тут зі своїм снобізмом трошки промахнулися. Змінено 11 грудня, 2017 користувачем kleynod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 Ви мабуть не знаєте історії як його "щасливо" придумали. Розкажу - історія чисто совкова: проіпали інгрідієнти зовсім для іншого торта. Нафігачили зверху крему, аби прикрити срамоту і маєте ваш "вкус дитинства".Отож. Що я й кажу, — щаслива нагода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Параска Опубліковано 11 грудня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 та то легенды)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleynod Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 ".....божья роса.." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Параска Опубліковано 11 грудня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 никто бы сырые белки не выпустил за ворота фабрикиэто как минимум Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleynod Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 (змінено) та то легенды)) які легенди? "У газеті Вікіпєдії написано"! (с) ЛП для вас персонально сцилку повторюю: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82 Змінено 11 грудня, 2017 користувачем kleynod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Параска Опубліковано 11 грудня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 а пражский это захер "для бедных"какао вместо шоколада 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Параска Опубліковано 11 грудня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 які легенди? "У газеті Вікіпєдії написано"! (с) ЛП для вас персонально сцилку повторюю: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82перестань Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleynod Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 (змінено) а пражский это захер "для бедных"какао вместо шоколада фууу....це вже як у дітячому садку - а я тобі навоняю під носа!.... А ніби ж таким рейтингом, солідна мадам.... Змінено 11 грудня, 2017 користувачем kleynod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Параска Опубліковано 11 грудня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 @kleynod, ты меня удивилотчего так обиделся?ты эти торты печешь, что ли?просто ничто не ново под луной 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 отчего так обиделся? йон не обиделсо.йон просто брюжжыд. зы. фкиифский торт - вапще не фкуснячька. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleynod Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 (змінено) нє...нє брюзжит снобізм у людях не поважаю..я хоч і не люблю київський, але якщо людина пригостить, то не буду брєзговать.але ніколи не сказав би, що пражский то торт для плєбєїв..Одне корито.. пс. Але найкращий то був для мене, що пекла мама - саморобні коржі і заварний крем з пакетику... Я все сказав. Хау! Змінено 11 грудня, 2017 користувачем kleynod Link to comment Share on other sites More sharing options...
costashu Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 я хоч і не люблю київський, але якщо людина пригостить, то не буду брєзговатьуже не угостит, понимаете? Если сверху не цукаты - это уже не киевский Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 самый лутшый торт - ето рыпа!ну, или печеночный на крайний случяй... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 ну, или печеночный на крайний случяй...Вот! Два куска телячьей печенки и майанезик! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марта Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 зы. фкиифский торт - вапще не фкуснячька. +многа вообще не понимаю восторгов Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_bird Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 Не люблю київский торт, але вважаю, що Рошен не може приватизувати цей бренд. Ніяк. Це неправильно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Параска Опубліковано 11 грудня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 ніколи не сказав би, що пражский то торт для плєбєїв.. ничего себе перекрутил смысл повторюсь, пражский это отредактированный захер, вместо дорогого шоколада насыпали дешевого какаоа критиковать чьи-то вкусы даже мысли не было а про киевский - не более,чем легендарецепт целенаправленно разрабатывалсяа сухая ореховая основа для торта тоже не вчера возниклаи,предполагаю, раньше 1957 года знакома кондитерам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Параска Опубліковано 11 грудня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 скорее всего, сухие коржи киевского где-то сродни баумкюхену , шакотису и прочим 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Параска Опубліковано 11 грудня, 2017 Автор Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 например http://www.molohovetc.ru/otdel_xxi/2132_tort_iz_kalenykh_orekhov/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Волошкин Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 (змінено) например http://www.molohovetc.ru/otdel_xxi/2132_tort_iz_kalenykh_orekhov/ Но тут стрёмно "Торт из каленых орехов." Значит эти орехи уже кто-то один раз ел Змінено 11 грудня, 2017 користувачем Волошкин Link to comment Share on other sites More sharing options...
shurken Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 Но тут стрёмно "Торт из каленых орехов." Значит эти орехи уже кто-то один раз елЛювак тоже кто-то ел, но это не мешает ему быть самым дорогим кофе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Волошкин Опубліковано 11 грудня, 2017 Report Share Опубліковано 11 грудня, 2017 БКК раніше додавав сорбінову кислоту і смак мабуть від неї страждавне знаю як заразторти не цікавлять вже, не тягне Відсутнє тортове возбуждєніє Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts