Перейти до змісту

Порошенко. Національні Дружини. Виклики-2018


costashu

Recommended Posts

Скажіть, будь ласка: чи відчуваєте ви себе безпечніше в країні, яка веде війну четвертий рік (яку Порошенко обіцяв закінчити за тиждень*)?
 
Чи відчуваєте ви себе безпечніше в країні з президентом, який веде бізнес з ворогом, кидає державу і пост Головнокомандуючого під час війни на тиждень задля відпустки на Мальдівах, президент якої є попом** патріархату держави-агресора, чиї діти і родичі зухвало демонструють прихильність до Росії?
 
Чи відчуваєте ви себе безпечніше в країні з "фантиковою" реформою поліції, яку нам видавали за панацею від криміналу. Наспраді ж вулиці потонули в криміналі і наркотиках?
 
Чи відчуваєте ви себе безпечніше в країні, де армія деградує на очах, де соціальна та економічна ситуації близькі до колапсу, але президент (завдяки сліпому трасту) – стає все багатшим і багатшим?
 
Якщо так, то вам не комфортні добровольці, які йшли на Схід в найстрашніші хвилини, які тепер допомагають під час стихійного лиха або підтримують порядок на вулиці. Тоді ваш президент – Порошенко і він захистить вас від "загроз і небезпек" таких як: сильна армія, сучасна держава з самостійною зовнішньою політикою, порядок і закон на вулицях, інноваційна економіка, активізм суспільства і національна ідея.
 
Він збудує "Україну його мрії" – безхребетну і беззахисну країну-колонію, "аграрну наддержаву": без армії, без науки, без економіки, кінець кінцем – без населення, яке виїде в Польщу по гриби. З його точки зору, так і зручніше, адже нікому буде доброволити, самоогранізовуватися і будувати країну.
 
Якщо ви такий, то Порошенко – це саме те, на що ви заслуговуєте!
 
Але ми не такі! Ми боролися за цю країну, воювали за цю країну, ми мріємо про нову країну і здобудемо її! Не для Порошенка і йому подібних, а для майбутніх українських поколінь!
 
P.S. Порошенко назвав свою сьогоднішню виставу "Виклики 2018". Констатуємо, що на 2018 рік, як і на 2017, 16, 15, 14 – Порошенко є ключовим "викликом" і небезпекою для нашої країни.
 

 

 

 
* поправка - "за години" (с) офшоренко
** поправка - офшоренко имеет чин иподьякона, который не относится к священству
Змінено користувачем costashu
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Дон Рэба — властолюбивый, злопамятный, коварный, малообразованный мелкий чиновник, быстро поднявшийся «из низов» «по трупам» уже три года первый министр... Рэба за три года довел до предсмертного состояния экономику, создал «серую» армию (глупые, злобные люди, готовые запытать даже родных, просто за умение читать) и начал охоту за грамотными людьми. Он всеми силами старается уничтожить тех, кто может задавать вопросы, ставить под сомнение его решения, кого нельзя одурачить, кто может уйти в революционеры или написать произведения, обличающие реальность, кто просто может учить массы или мыслить. Старается создать общество глупое, которое будет верить ему безоговорочно, которое проглотит любой бред за истину и будет его боготворить... Неожиданно в королевстве происходит государственный переворот во главе с советником короля доном Рэбой, в результате которого монарх и наследник убиты, устанавливается диктатура религиозного Ордена — «черных». При этом Рэба имеет сговор с бандитами и ворами, те ему помогают вместе с «серыми» очистить город за ночь от всех не угодных. После приходит Орден и уничтожает «серых», некоторых перевербовывает. Идет установление крайне реакционного теократического тоталитаризма.

https://ru.wikipedia.org/wiki/Трудно_быть_богом

хех))

Змінено користувачем costashu
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...