Перейти до змісту

Зрада НацГвардии!


RUS86

Recommended Posts

Інформація щодо захоплення управління Східного оперативно-територіального об`єднання Національної гвардії України (Оновлено)

16 травня близько 15 години до управління Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, прибули 130 озброєних невідомих осіб, які назвали себе батальйоном «Восток», невідомі оточили будівлю, згодом з їхнього боку пролунали постріли.

У результаті зрадницьких дій групи військовослужбовців за контрактом, що присягнули на вірність «ДНР», та з метою недопущення кровопролиття військовослужбовців строкової служби, командуванням Східного оперативно-територвального об`єднання Національної гвардії України було прийнято рішення передислокувати особовий склад зі зброєю та технікою на територію військового містечка №2 військової частини 3037.

Командування Національної гвардії України спростовує оприлюднену у деяких ЗМІ інформацію щодо захоплення 200 одиниць автоматичної зброї, але разом з тим підтверджує зникнення декількох одиниць пістолетів.

Наразі обставини події з`ясовуються компетентними органами. Прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері розпочате кримінальне провадження за фактом зрадницьких дій військовослужбовців.

Для організації та координації роботи, а також для проведення власного службового розслідування події до Східного оперативно-територіального об`єднання направлена група досвідчених офіцерів Головного управління Національної гвардії України. Розслідування події триває.

Командування 

Національної гвардії України

http://vv.gov.ua/news.php?nid=4816&lang=ua

Link to comment
Share on other sites

москаль, ты бы лучше тут глупости не писал, а замаскировался бандеровцем, гляди бы на форум пропустили :gigi:

дядько, так маскируюсь як можу...  що миня выдает, балалайка, чи парашют? :gigi:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...