coolzak Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 .22 калібр.Буду в ковбоїв бави ись Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 пробуй ковбой акшн. люди кажуть - супер костюмований карнавал Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted May 25, 2018 Author Report Share Posted May 25, 2018 Та irunguns мають револьвери по 160 usd.не зміг пройти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 Ухх. Треба подивитись Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 вже отримав? скільки вийшло разом з дорогою? Яку модель брав? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted May 25, 2018 Author Report Share Posted May 25, 2018 Вчора заплатив тільки.169 американських і 35 канадських податок і пересилка В них ще є cz p10 то млже куплю Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 классно. я вже все. поза бюджетом.https://www.firearmsoutletcanada.com/grand-power-x-calibur-9mm-5.html#.WwhNQaQvy70отаке купив. ПРавда не новий. за 400 канади Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 я не бачу модель за 169 в них на вебі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted May 25, 2018 Author Report Share Posted May 25, 2018 Може вже продалось Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted May 25, 2018 Author Report Share Posted May 25, 2018 Подивився,вже нема,тобто все продалось. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted May 27, 2018 Author Report Share Posted May 27, 2018 Я посчитав чого він такий дешевий.Там заряджати треба збоку через дирку бо барабан не відкидається набік і стріляні гільзи по одній випихати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 Дивна конструкція. Може для 22 їграшки воно и нормально. Мені пропонують за 150 Норинко копию Вудсмена .22 з двома магазинами. Я колись такий мав. Спродав за 220. Сиджу зараз, чухаю потилицю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 а що дивного. наган Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted May 29, 2018 Author Report Share Posted May 29, 2018 То як в оригінальних ковбойських.Вже маю тракінг номер.Завтра привезуть Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Я привык видеть откидные барабаны, а не каморы. Кстати наган тоже был с откидным барабаном. Кажется модель то ли 1910 го то ли 12 го года Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted May 30, 2018 Author Report Share Posted May 30, 2018 Ї Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Красив. Хочу. Я правильно понял, они в Канаде на складе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted May 30, 2018 Author Report Share Posted May 30, 2018 .Так.в Едмонтоні Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Жизнь коротка. Надо брать. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Пока я извилинами скрипел и решимость надувал, револьверы кончились печаль.А неделю назад я стрелял из 66го СмитВессона, запрещенного с 3.5 дюймомым стволом. Такой жизненный опыт хрен повторишь второй раз. Теперь я безответно влюблен в револьверы. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted June 17, 2018 Author Report Share Posted June 17, 2018 А я все не можу CZ P10 купити.Тільки напишуть що є і зразу все продано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted June 17, 2018 Report Share Posted June 17, 2018 Какая странная смесь Глока и Страйк Ван... Пистоль еще юн. Бизнесы его видимо боятся завозить в больших количествах. Изучают рынок.Я плотно сижу на Гранд Пауэр. Купил для Ипсика Grand Power X-Calibur. X-trim что на фотке будет бэкапом. К22 мелкашка для разогрева дешевым патроном и для тренировок в движении. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted June 17, 2018 Author Report Share Posted June 17, 2018 Хтось написав що якби глок19 і сіг 320 мали дитину це би виглядало як CZ P10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted December 28, 2018 Report Share Posted December 28, 2018 Володя, розкажи мені будь ласка, наскільки варто купляти отого Херитедж револьвера .22. Вони знову є у продажу. вже у Канаді. Я усе сиджу на паркані та не знаю чи мені туда чи ні До речи купив собі для скіту шотгана, який пожлобився би собі узяти за повну ціну. Але така пропозиція буває раз у житті. Франчи Инстинкт Каталист овер\андер. Нову. ЗА 1000 долярів з поштою та податками. Рівно 50% мінус. У Ванкувері магазин закривався. Вони усе продавали с велимим діскаунтом. Бійка була, супер. за пів години спродали весь магазин. Я встиг...Теперь буду модною рушницею мазати по тарілках Удвічи почесніше аніж з безпонтового мосберга Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted December 29, 2018 Author Report Share Posted December 29, 2018 Револьвер точний.до 20 м стріляє ок.перезаряджати трохи мінька бо барабан не відкидається.Чисто естетично гарний і в руці лежить нормально.Цікава штучка мати в колекції але не супер пупер агрегат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted December 29, 2018 Report Share Posted December 29, 2018 Дякую. А яким чином ти зміг платити USD? Я не знайшов як це можна зробити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted December 29, 2018 Author Report Share Posted December 29, 2018 Платиш канадською візою і вони самі перераховують по курсу твого банку Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted December 29, 2018 Report Share Posted December 29, 2018 А не. не цікаво. я хотів зі свого УСД рахунка оплатити. Але все рівно хочу. Навіть не знаю задля чого Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted December 29, 2018 Author Report Share Posted December 29, 2018 Якщо на рахунок є окрема картка то вперед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted December 29, 2018 Report Share Posted December 29, 2018 Картка є,але нема такої опції купувати з їх Канадського сайта за УС доляри.Доречі, тим свій шолом отримав з України? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts