Перейти до змісту

это просто невозможно выдержать, какие они там суки


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

новость №1

"Пашаєва звільнили. Побили і забрали всю техніку. Вручили повістку, порушили справу. Сильно побили іноземного оператора", - сказано в повідомленні.
Сам Пашаєв повідомив у Facebook: "Чотири години тримали обличчям до стіни. Найстрашніше, що через мене це перенесли ще пятеро людей, які не полишили і пішли за мною до клоаки аксьоновської самооборони на Кірова, 26".
"Мене не дуже били, лише кілька разів по ногах. Нікого не зламали, але знущання моральні набагато гірші ніж навіть фізичні. Вкрали три планшети, три роутери, один комп, чотири самртфони", - додав журналіст

 

новость №2

 

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров закликав ОБСЄ зробити все можливе для негайного звільнення журналістів LifeNews, затриманих у Краматорську.

Про це говориться у повідомленні МЗС Російської Федерації, поширеному 19 травня.
"У зв'язку із затриманням журналістів LifeNews українськими військовими в Краматорську ввечері 18 травня С.В.Лавров зв'язався з чинним головою ОБСЄ, президентом Швейцарії Д.Буркхальтером і закликав його терміново вжити всі можливості цієї Організації для негайного звільнення росіян", - говориться в ньому.
"Голова ОБСЄ запевнив, що негайно займеться цим питанням", - повідомляє МЗС РФ.
За словами російських дипломатів, "відповідні демарші здійснені також перед керівництвом Секретаріату ОБСЄ у Відні й у штаб-квартирі місії ОБСЄ на Україні в Києві".
"МЗС Росії буде продовжувати домагатися якнайшвидшого врегулювання ситуації навколо російських журналістів", - заявляє відомство.
Напередодні повідомлялося, що під Краматорськом у ході антитерористичних дій були захоплені кілька бойовиків, двоє з яких представилися російськими журналістами.

 

..............................

 

наглые падлюки, шоб ви повиздихали!!!!

Link to comment
Share on other sites

у россии много "отборных" журналистов.

вон дмитрий стешин, корр комсомолки, который со своими комментами из славянска пол-Украины заставивший пожелать ему... "отличного здоровья"

 

оказывается, интереснейший персонаж

 

Читая в @kpby Дмитрия Стешина, помните: он - нацист по кличке "Егерь" и проходил по делу об убийстве. Милая газетка. pic.twitter.com/Y7Xr3k7S2W

 
Bn9AaPxIYAA01FJ.jpg
 
 
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...