Перейти до змісту

А потрох теж шапкокрад: відео


vkhavr2

Recommended Posts

https://24tv.ua/na_tse_mozhna_divitisya_vichno_poroshenko_zirvav_shapku_z_divchini_u_zaporizhzhi__kuryozne_video_n1119314   На це можна дивитися вічно: Порошенко зірвав шапку з дівчини у Запоріжжі – курйозне відео

 

Під час зустрічі з людьми у Запоріжжі президент України зірвав шапку з дівчини. Думки користувачів соціальних мереж розділилися щодо такої поведінки Петра Порошенка.

Наразі що саме стало причиною такого вчинку президента України – невідомо. Однак, відповідне відео оприлюднила на своєму YouTube-каналі Тетяна Висоцька.

Тетяна здивувалася щодо того, "що прокричала президентові дівчина, що він так розізлився, що аж зірвав в неї з голови шапку". Думки користувачів розділилися щодо такого вчинку Петра Порошенка. Одні глибоко незадоволені, інші ж пишуть, що президент "просто вітався, забирав руку і зачепив шапку".

Деякі користувачі у коментарях стверджують, що дівчина кричала "чому ви переслідуєте Анатолія Шарія?" Він екс-журналіст, відомий своїми проросійськими та українофобськими поглядами.

Схоже, лаври Януковича не дають спокою. Нічого, скоро і йому час тікати до Ростова прийде,

– прокоментував один з користувачів.

Дивіться відео як Петро Порошенко зірвав шапку з дівчини:

 

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...