Перейти до змісту

Левые Ипанаты на Марше. Теперь - Италия


Recommended Posts

В Италии заработала социальная программа, по которой безработные и малоимущие граждане обеспечиваются безусловным базовым доходом. Об этом сообщает «Российская газета» со ссылкой на своего корреспондента в Риме.

Вице-премьер и министр труда Луиджи Ди Майо, работавший над этим проектом, подчеркнул, что правительство сдержало свое обещание. По его словам, на выплаты государства могут рассчитывать пять миллионов итальянцев — «людей-невидимок, далеких от политических дебатов».

Старт реформы выдался напряженным, пишет Reuters: за выплатами одновременно обратились тысячи граждан, они обступили почтовые отделения и центры налоговой помощи. Вместе с тем отмечается, что несмотря на постоянный поток заявителей, неразберихи нет, поскольку многие прислушались к рекомендации не идти оформляться в первый же день.


По словам одной из жительниц Рима, с пособием она сможет дотянуть до конца месяца, так как у нее нет постоянной работы. Другой римлянин, 66-летний безработный автомеханик, также надеется, что новая выплата поможет ему до того, пока он не получит право на пенсию.

Для не имеющих семей граждан выплата составит 500 евро в месяц в том случае, если доходы равны нулю. Семья без дохода и с тремя несовершеннолетними детьми получит 1050 евро, а семья, снимающая жилье, сможет претендовать на дополнительное пособие в размере 280 евро. Выплаты не смогут получить граждане, чей ежемесячный доход превышает 780 евро, домохозяйства с доходом выше шести тысяч евро в месяц и собственники недвижимости дороже 30 тысяч евро.

 

Пособие также обязывает его получателя пройти курсы переквалификации и откликаться на предложения о работе по всей стране. После трех отказов гражданин лишится права на выплату.

На реформу, по предварительным подсчетам, потребуется около семи миллиардов евро. Критики считают эти меры недопустимыми в виду их дороговизны и дефицитного бюджета.

 

От себя вопросы: 

1. Сколько будет стоить создание нового процесса,

2. Какова суммарная зарплата  людей обеспечивающих новый процесс по всей Италии.

3. Кто платит за переезд людей на работу. Ведь согласно плану они обязаны явиться на работу в любой конец Италии.

4. Откуда нищая Италия возьмет 3 млрд. Евро? 

И еще миллион вопросов. Вобщем сгоняю в ланч тайм за попкорном и колой. Это будет недлинное, но интересное шоу. Что-то мне подсказывает, за все снова заплатит простой немецкий рабочий.

Link to comment
Share on other sites

?????????? Уки, с четверга пьешь? Какие они по-твоему? Альт РАйті?

 

Не зважаючи на мій алкоголізм, я тут тверезіший за багатьох.... 

 

Luigi Di Maio - was among the founders of the political group "Friends of Beppe Grillo", the predecessors of the Five Star Movement (M5S), founded by the popular comedian in October 2009.

The M5S is variously considered populist, anti-establishment, environmentalist, anti-globalist and Eurosceptic. The party has also been described as New Right and described by some as being right-wing

Link to comment
Share on other sites

Сучасна монетарна теорія в центральних банкірах

 

ПИТАННЯ: Привіт пан Армстронг та інші: Щодня читайте свої блоги з великим інтересом і рекомендуйте їх всім моїм друзям. Ви абсолютно змінили мій погляд на стільки питань. Існує суперечлива тема, яку я і мої друзі не можуть зрозуміти - сподіваюся, ви зможете відповісти.

У вас є явний анімус з паном Е. Гріффіном і його книгою «Істота».

Це наше спостереження, що ви і пан Гріффін приходять до більш-менш того самого призначення-політичного хаосу і можливого порушення валютного курсу, як наслідок дурості політиків і короткострокового мислення. Ви обидва просто приймаєте різні маршрути, щоб дійти до подібних висновків.

РЕЗУЛЬТАТИ цієї дурості є більш важливими для всіх нас, маленьких людей, ніж ПРИЧИНИ для всього цього майбутнього перевороту. Не могли б Ви відповісти? Це цілком загадка для моєї групи.

Дякуємо за все, що ви робите.

ВІДПОВІДЬ: Ця книга зосереджена на еластичному створенні грошей і звинувачує ФРС і банкірів. Я розумію, що центральні банки були демонізовані, і велика змова полягає у їхній здатності створювати гроші. Створення грошей насправді не є проблемою, оскільки сума, яку вони створили, є арахісом порівняно з тривалим боргом, створеним політиками . Конгрес просто створив $ 1 трильйон плюс у грудні 2015 року і ніхто не помітив.

Тепер у вас є люди, які пропонують сучасну монетарну теорію (MMT або Modern Money Theory), оскільки вони стали свідками того, що центральні банки збільшували грошову масу після 2007 року і не змогли створити інфляцію. Потім вони використовують це як доказ того, що уряд може просто створювати гроші за своїм бажанням, і це не призводить до гіперінфляції.

 

Підхід ММТ зазвичай розглядається як еволюція Чарталізму і іноді називається нео-чарталізмом. Вони стверджують, що в суверенних фінансових системах банки можуть створювати гроші, але ці “горизонтальні” операції, які не збільшують чисті фінансові активи як активи, компенсуються зобов'язаннями. Таким чином, вони стверджують, що баланс уряду не включає жодного внутрішнього грошового інструменту на його активі. У ММТ «вертикальні» гроші надходять у економіку через державні витрати. Оскільки гроші є законним платіжним засобом, тобто уряд приймає його за податки, це створює попит на валюту. Вам потрібні паперові долари, щоб заплатити уряду свій фунт м'яса.

 

На державному та місцевому рівнях ми також маємо штрафи, збори та ліцензії, які разом створюють попит на валюту. Це може бути валюта, видана вітчизняним урядом. Оскільки уряд може випускати власну валюту за власним бажанням, згідно ММТ стверджується, що рівень оподаткування щодо державних витрат є насправді інструментом політики, що регулює інфляцію. Таким чином, під MMT, мрії Берні Сандерса зробити все безкоштовно стає можливим. Звичайно, це все ігнорує питання контролю і довіри громадськості.

 

jacksonbankwar

 

Нам потрібні центральні банки як кліринговий механізм і підтримка резервів банків-членів. Проблема в тому, що не всі центральні банки створені однаково. Джексон зруйнував Банк Сполучених Штатів , який не займався кількісним ослабленням і не мав такої сили для створення пружних грошей. Вони просто позичили гроші супротивникам Джексона. Руйнування центрального банку призвело до паніки 1837 року та суверенних дефолтів держав у 1840-х роках, що виникли після того, як держави видали борги, намагаючись викупити державні банки, які злякалися без центрального банку.

 

Ви потрапили до того, що банки створювали свої власні гроші, і вони друкували банкноти і продавали їх зі знижкою брокерам у Нью-Йорку, щоб поширювати ноти банків, про які ніхто не чув. Оптова торгівля грошима не спрацювала добре, коли уряд почав відмовлятися приймати ці ноти для податків і продаж землі. Як тільки це відбулося, вартість грошей розвалилася, і ніхто не прийняв би її. Уряд відмовився прийняти його, оскільки він вже знизився в купівельній вартості.

 

Ця книга зосереджена на центральному банку і ігнорує все інше. Це спотворює реальність так само, як MMT вводить в оману людей, думаючи, що вони можуть просто надрукувати свій вихід з цього безладу. Фінансова сторона балансу має державний борг, який перевищує 20 трильйонів доларів, і це фактично лише готівка, яка виплачує відсотки. Перестаньте турбуватися про ФРС і подивіться на всю картину.

 

Link to comment
Share on other sites

Не зважаючи на мій алкоголізм, я тут тверезіший за багатьох.... 

 

Luigi Di Maio - was among the founders of the political group "Friends of Beppe Grillo", the predecessors of the Five Star Movement (M5S), founded by the popular comedian in October 2009.

The M5S is variously considered populist, anti-establishment, environmentalist, anti-globalist and Eurosceptic. The party has also been described as New Right and described by some as being right-wing

described by some as being right-wing

Кто-то в твиттере написал? Как хорошо однажды сказал друг мой СлавРедко, не помню дословно, но идея такова: если что-то выглядит как дерьмо, пахнет как дерьмо, и на вкус дерьмо, - мост лайкли это таки дерьмо. 
Если это - considered populist, anti-establishment, environmentalist, anti-globalist  - New Right, то я однозначно - рептилоид.
Link to comment
Share on other sites

 

described by some as being right-wing

Кто-то в твиттере написал? Как хорошо однажды сказал друг мой СлавРедко, не помню дословно, но идея такова: если что-то выглядит как дерьмо, пахнет как дерьмо, и на вкус дерьмо, - мост лайкли это таки дерьмо. 

 

:fp1: Італією зараз праві популісти керують..... Ти правий - це гівно, як і праві популісти америки, та інших частин світа.... 

Тіки назву теми підкоригуй будьласка, інакше отримаєш зірку пиздуна

Змінено користувачем Uki
Link to comment
Share on other sites

OMG. Orwell again.  

Война — это мир, свобода — это рабство, незнание — сила.

 

Мне похер кто как кого назівает. Есть четкие признаки левачества и правого движения. 

ПОчитал бі для начала политическую карьеру єтого перца, а потом суетился. Про папашу его тоже почитай. В чем квиточка произрастала.

Link to comment
Share on other sites

Не знаю какой масти правительство в Италии но подхуйлятники ещё те

 

Italian Prime Minister Giuseppe Conte said on Friday he was working to try to end international sanctions against Russia, which the ruling parties in Rome say are ineffective and hurt the Italian economy

Link to comment
Share on other sites

Они настаивают, что внепартийніе и неправіе и нелевіе. Но судя по нацистской и крайне левацкой риторике и регулярному целованию Путина в гузно, пидоразі еще те. Впрочем неудивительно, у ДиМайо папа  - старій убежденній нацист. даже руководил какой-то нео-наци партией.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...