Перейти до змісту

Данилюк націлився на Прем'єра?


Potato

Recommended Posts

Піднімає ставки?
 

Представник команди кандидата у президенти Володимира Зеленського Олександр Данилюк заявив що його "не цікавить" можливе призначення на посаду глави МЗС у разі перемоги Зеленського на виборах-2019.

Про це Данилюк заявив у коментарі журналісту "Української правди". 

"Я є спеціалістом більше по внутрішніх перетворенням, реформам... І перед тим, як будувати зовнішні альянси, треба показати, що Україна дійсно змінюється, що тут відбуваються серйозні реформи. Усе, що не було зроблено за попередньої влади - а ми розуміємо, що це вже - попередня влада... - це потрібно буде зробити. Тоді і зовнішня політика буде успішною", - заявив Данилюк. 

На питання, чи він готовий до роботи в уряді Гройсмана, Данилюк заявив "Я двічі в одну й ту саму воду не входжу". 

 

"Ми розуміємо, що це - тимчасовий уряд, і зараз важливо дивитися у майбутнє - яким буде новий уряд і що може зробити новообраний президент в плані того, що від нього очікують люди", - зазначив він. 

Данилюк додав, що його роль у новій команді "буде залежати від якості команди". 

"Для мене це принципово. ... Дуже складно змінювати країну, коли цим займаються лише декілька людей. Тому коли я побачу усю команду - а зараз це питання навіть не обговорюється, коли її буде створено - тоді я і буду вирішувати, якщо буде пропозиція - погоджуватися на неї, чи ні", - заявив Данилюк. 

"Зараз триває процес перемоги... Формування команди - наступний крок", - підсумував він. 

Змінено користувачем Potato
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...