Перейти до змісту

Штати і кловун


coolzak

Recommended Posts

15.05.19 12:35 Джуліані звинуватив Йованович у наданні владі України недостовірної інформації

 

censor_news_big3.jpg

 

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані звинуватив посла США в Україні Марі Йованович у тому, що вона надавала владі України недостовірну інформацію.

 

Як інформує Цензор.НЕТ, про це він заявив в інтерв'ю журналісту "Інтера" в США Дмитру Анопченку, яке той опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Частиною проблеми, яку створили для нас тут, у США, була посол (Марі Йованович. - Ред.), яку зараз усунули. І вона була частиною всіх цих зусиль проти президента Трампа. Приблизно рік тому один із конгресменів розповів, що вона запевняє українських чиновників - мовляв, президента Трампа чекає імпічмент. І це - брехня. Президента визнано повністю невинним. Жодних зв'язків з росіянами, жодних доказів, що щось взагалі було. Жодних доказів перешкоджання правосуддю. І зараз настав час розслідувати дії демократів - яким чином вони все це створили? І вона була, що називається, "на тому боці". Були випадки надання недостовірної інформації українській владі. Така протидія політиці президента Трампа!" - сказав він.

Link to comment
Share on other sites

15.05.19 12:57 Зеленський має очиститися від прилипайлів з минулого і кримінальних олігархів - Коломойського та інших, - Джуліані

 

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані вважає, що новообраний президент України Володимир Зеленський має очиститися від "прилипайлів з минулого і кримінальних олігархів - Ігоря Коломойського та інших".

 

Як інформує Цензор.НЕТ, про це він заявив в інтерв'ю журналісту "Інтера" в США Дмитру Анопченку, яке той опублікував на своїй сторінці у Facebook.

За словами Джуліані, українська влада продемонструвала багато позитивного в виведенні країни з глибокої кризи, викликаної правлінням президента Януковича.

"Наприклад, я хочу подякувати міністру Авакову за його чесну позицію та розуміння цього складного моменту в історії країни. Що стосується президента (йдеться про Порошенка), то він зіткнувся з парадоксом падіння популярності - за рахунок безперервної війни та економічної кризи, нескінченних корупційних скандалів та брудної боротьби олігархічних кланів. Це важкі уроки демократичних перетворень на шляху реформ, обраних народом України. Тому ваші вибори, які вразили весь світ своєю демократичністю та прозорістю, - це наочний приклад народної демократії", - сказав він.

Також Джуліані зазначив, що найскладнішим зараз є чесний і прозорий перехід влади до нового президента і його можливість виконати свої передвиборчі обіцянки.

"Для цього він має очиститися від прилипайлів з минулого і кримінальних олігархів - Ігоря Коломойського та інших. Тих, з приводу кого введуть розслідування в Америці, тих, які перешкоджають нашій прямій комунікації з новообраним президентом Зеленським", - наголосив він.

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...