Перейти до змісту

з приводу Зе-ферендума про тіпо мир


uzzer

Recommended Posts

Я чітко запамятав істеричний хоплофобський жах у Зє після тоґо як йоґо хтось спитав про право УкрЮзерів на зброю самооборони. Не і не, о жах, нізя нізя і всьо такоє. Ну , нічоґо дивноґо. Пєдро було таке ж саме ґі*но.

Тобто Зє як і Авака і Пє і купа інших зорянів зі шкіряками чітко на весь телевізор показують шо вважають укр юзєрів неповносправними клінічними дебілами, яким у руки шось давати ніззя , бо або зламають або про*буть.
Ну, може і так, вони на високих табурєтках, ім мабуть видніше.

Але. Про який референдум щодо більш важливоі і складноі справи - про ґеополітичні справи миру з аґресором - тоді розмовляє Зє? Він збираєцця проводити референдум щодо миру з ху*лом серед коґо? Серед тих , коґо привселюдно практично прямо назвав неповносправними і безвідповідальними укр ґромадянами?

Тоді получаєцця, Зє бреше. Або Укр Юзєри таки повносправні і нормальні ґромадяни - тоді дійсно, можна проводити референдум - мислі свідомих ґромадян мають бути враховані, але тоді і   заперечення права на зброю самооборони є результатом лише особистих фобій Зє - і це лише йоґо особиста справа, яка не має впливати на любі держ рішення.

Або Укр ґромадяни дебіли і тормози, ім нізя в руки зброю давати - тоді і проводити референдума ніззя. Хібашо комусь дуже хоцця сховатися за результатами референдуму - Єто не ми, єто Ви так рішили.

Link to comment
Share on other sites

Директива Європи це обмеження права манюпаса на зброю

 

Танівапрос.

 

Обмежити можна лише то шо є. Я зґоден. Хай право на зброю для укрЮзєра буде спочатку повернуте у повному обємі - а потім йоґо можна і обмежувати. Через референдум.

Link to comment
Share on other sites

Як сказали в Англії - референдуми це знаряддя диктатури а не демократії

 

Так говорят лузеры политики, которые не хотят и не могут слышать свой народ,

Link to comment
Share on other sites

Так говорят лузеры политики, которые не хотят и не могут слышать свой народ,[/quote

Європейський підхід це мудрі Иліти ведуть манюпаса в світле майбутнє.І всякі референдуми тільки розхитують лодку.Популізм і фОшизм

Link to comment
Share on other sites

ты сильно трактористов слушаешь?

 

Стараюсь слушать, я даже анкетирование провожу в конце года, по разным вопросам, когда есть хоть какая то обратная связь всегда легче работать, единственно чего не люблю так это стука, это я сразу пресекаю - противно йопт! Хочешь сказать говори в глаза.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...