Jump to content

До бану готовий?

Share

Recommended Posts

Это будет самый большой класс акшн против правительства в мировой истории, если случится таки бан. У меня 2 АРки и один 22кал. аппер. Но это все херня. сам факт, что можно вот так без причины что то запретить и все засунут головы в жопы пугает. ЧТо будет следующим? Это пиздец стране наступит. Это же первый шаг. ПОтом войдут во вкус.

Чому істерять і спішать?я розумію що в лібералів не дуже політично і треба якусь мульку щоб запалити електорат але це на грані логіки.Беклаш буде важко передбачити .Перед виборами самими .Я читав що відмінити такий указ буде неможливо без відміни С71 а це не так швидко .Багато рітейлерів і клубів можуть просто загнутись

Тем злее будет противостояние. либералы сознательно поджигают мир в обществе. Очень надеюсь на то, что федералы повторят судьбу онтарийской партии и просто исчезнут. ИНаче беда.

Якщо консерватори не візьмуть уряд восени то я буду двати бабло любому хто поведе Альберту на референдум про незалежність.В нас ще ліберальна дурка не глибоко вкорінилась.

Guest Хома
Бояться що пообкурюєтесь і постріляєте один одного?

Це все хуйня .рівень злочинності не корелюється з володінням зброєю.просто манюпас без зброї слухняніший.але якщо буде конфіскація більшу половину прикопають на городі чи в лісі.Тут не Англія

В Вермонте Бампстоки запретили и обязали хозяев сдать конфискат в полицию. В результате широко разрекламированой акции по увеличению безопасности  в Штате, полиция получила 2 (два) бампстока.

Guest Хома

але якщо буде конфіскація більшу половину прикопають на городі чи в лісі

Будуть дрючити штрафами по 15к

Cпасибо пацаны! нашли таки. Ну вот вам большое сенкью от комьюнити за это. Видимо наркоманы какие-то украли у меня и зарыли до лучших времен.! Куда написать благодарность за  ваш тяжелый и неблагодарный труд. Дайте контакты вашего начальника. Все.

• Upvote 1

Фома той бан хочутьДжастін хоче зробити типу рішенням кабміну що не дасть можливості конфіскувати а лише переведе в статум прохібітед який значитиме що все що є на руках там і лишиться лише продажі нового заборонять.Крім того забороняти лише AR15 малодієве бо маса інших напіватоматів на руках які не зареєстровані і 90 відсотків при забороні підуть під стріху.Коли в кінці 90 ввели реєстрацію то половина мінімум ніколи не була зареєстрована.ну і вибори восени так що Джастін напевно піле в дупу нарешті

В Квебеке предложили длинностволы добровольно зарегистрировать. Процентов 20 от предполагаемого количества записали. Остальные послали правительство Квебека в пеший поход закуем. С АРками вопрос принципиальный потому отлуп Джастину должен быть по всем фронтам.

• Upvote 1

Это последний вздох либералов. Их в Октябре сольют в унитаз. А дальше начнутся игры нанайских мальчиков. Захотят консервы закрепиться у власти - должны будут этот ужас головного мозга отметить и немедленно.

Кто говорил что будет легко? Пидорасы нынче очень токсичны. Главное чтобы владельцы оружием не забылы про свои права и подали класс акшн против правительства за ущемление прав. И организовать это надо именно перед выборами.

Сука,подзвонив в офіс місцевого ліберального МР.чувак пробував втирати що все що роблять це для безпеки канадців,івен ван ліфе і тд.І в кінці каже що він теж ган овнер.Я кажу а який лайсенс в тебе.Він каже що нонпрохібітет і тут мене прорвало і я сказав все що думаю про лібералів які брешуть в живі очі .Кажу сучонку що нема таких лайсенсів і хай позвонить до Джастіна може навчить брехати більш смуз. Edited by coolzak

Share

• Create New...