Перейти до змісту

Під Харковом впав учбовий L-39 :(


Agh

Recommended Posts

2 липня, близько 16.00 під час виконання курсантом третього курсу Харківського національного університету Повітряних Сил України  чергового самостійного навчально-тренувального польоту за маршрутом на літаку Л-39 виникла позаштатна ситуація. Про це повідомляє командування університету.
Пілот повідомив про дану ситуацію в групу керівництва польотів і було прийнято рішення про катапультування. Після катапультування і приземлення курсант самостійно вийшов на зв’язок і повідомив, що пошкоджень немає, стан здоров’я задовільний. За ним негайно виїхала група пошуковців.
Повідомляється, що літак впав у полі біля селища Старовірівка Куп’янського району Харківської області.
Завдяки впевненим діям керівника польотів та вмілим діям курсанта жертв та постраждалих немає. Призначена спеціальна комісія, яка буде з’ясовувати причини аварії.
За попередніми даними, падіння літака сталося через відмову двигуна під час польоту. В результаті падіння літак загорівся.
Цей L-39 зі складу 203-ї навчальної авіаційної бригади проходив капітальний ремонт Державному підприємстві “Чугуївський авіаційний ремонтний завод” та в березні 2014-го року був переданий до частини.
4f6XElL0PoIKmcCxfWZ7cCu39M4gstwWkRim4jWq
cGaT1rFhos9VZgbwigEbHgkEu1qwKsMRke3M0TsH

Link to comment
Share on other sites

Ну для 70-х-80х  наверное они были ничего, так как Совок их даже в Чехии закупал.

А для 2020-х не знаю...

 

Гробы, потому что падали каждый месяц... Ну со скидкой, ессно, что самолет учебный. Но падали...

 
Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...