Перейти до змісту

Справжній Слуга Народа !


кноп

Recommended Posts

ЦВК дозволила Лещенкові називатися "Слугою народу"

Кандидат у нардепи по округу в Подільському районі Києва Сергій Лещенко здобув перемогу в Центральній виборчій комісії.

На своєму засіданні в четвер ЦВК прийняла рішення відхилити скаргу конкурентки Лещенка на виборах Анни Бондар, яка протестувала проти розміщення на білбордах гасла "Справжній слуга народу", передає Цензор.НЕТ.

У своєму поясненні Лещенко наполягав: "Скарга Бондар А.В. є необґрунтованою, містить свідомо недостовірні відомості, суперечить нормам чинного законодавства, не відповідає вимогам закону за змістом і формою скарги, а також є проявом зловживань з боку пані Бондар своїм правом на подання заяви" .

Лещенко, як кандидат у народні депутати в повному обсязі і своєчасно виконав усі вимоги частини шостої та сьомої статті 69 Закону України "Про вибори народних депутатів України". Зокрема, впродовж встановленого законом терміну було подано до Центральної виборчої комісії екземпляр кожного друкованого матеріалу передвиборчої агітації, виготовленого за рахунок коштів виборчого фонду кандидата в народні депутати України; згадані друковані матеріали передвиборчої агітації містять повний перелік необхідних відомостей: відомості про замовника цих матеріалів, установу, що здійснила друк, тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск.

Крім того, вживання словосполучення "Справжній слуга народу" щодо Лещенка ґрунтується на тому, що він є народним депутатом України, а кожен народний депутат України (а не тільки представник/член певної політичної партії) зобов'язаний служити народу України

 

censor_news_big3.jpg

 

"Бути слугою народу - це обов'язок, який прямо походить зі статусу кожного народного депутата, в тому числі зі статусу кожного безпартійного народного депутата. Справжній слуга народу означає, що Лещенко у своїй депутатській діяльності завжди намагався справді дотримуватися основоположного принципу депутатської діяльності - служити українському народові", - йдеться в письмових поясненнях Лещенка, поданих до ЦВК по суті скарги.

Змінено користувачем кноп
Link to comment
Share on other sites

"Я їх сам розробляв", - сказав Лещенко.

На уточнення про те, що на 220 окрузі, де балотується Лещенко самовисуванцем, вже є кандидат, який представляє партію "Слуга народу", він відповів:

"Я чотири з половиною роки працював у парламенті як слуга народу. Мені вдалося вирішити безліч питань в інтересах людей. Це і порятунок від закриття поліклініки на вулиці Сагайдачного, після чого весь персонал направив лист подяки, і захист від забудови Голосіївського парку, і судові позови щодо скасування Роттердам+, і боровся з монополією Медведчука на ринку дизельного пального і скрапленого автомобільного газу. Ми продовжуємо боротися з черговим будівництвом на Подолі на перехресті Верхнього Валу та Вознесенського узвозу - "ПодолГрад Винтаж". Тому справжнім слугою народу є я, а не парашутисти, які намагаються під таким брендом потрапити в парламент, щоб захищати інтереси забудовників".

Кандидат у нардепи вважає, що Анна Бондар, яка балотується від "Слуги народу" в окрузі №220 є представницею забудовників.

"Не секрет, що у нас в Києві є новий "смотрящий" Андрій Вавриш, який є куратором київських мажоритарних округів. Ні він, ні його ставлениця Анна Бондар ніколи не були присутні ні на передвиборчих заходах Володимира Зеленського, ні в експертних групах, ні в штабі", - зазначив кандидат у нардепи.

Лещенко вважає, що Вавриш намагається "скористатися брендом популярної партії для того, щоб отримати мажоритарним депутатом чергового представника забудовників".

Він також зазначив, що не вважає, що символіка на бігбордах є такою самою, як у партії "Слуга народу". Крім того, Лещенко наголосив, що не вважає доречним дорікати йому у використанні певних кольорів у політичній рекламі. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...