Перейти до змісту

как-то даже не верится


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

Аваков: Лікарі врятували поранених військових від бойовиків
Неділя, 25 травня 2014, 04:10

Версія для друкуКоментарі6
Бойовики намагалися викрасти українських військових, що постаждали в бою під Волновахою, з лікарні, та медики не дали їм це зробити.
Про це написав у своєму Facebook голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков.
За даними Авакова, це були бійці загону Ігоря Безлєра (Бєса). Вони намагалися переконати персонал лікарні, що пораненим загрожує небезпека з боку Правого сектору.
"Задумане здійснити не вдалося, оскільки медичний персонал всіх поранених підключив до медичних приладів, крапельницям тощо, тим самим перевівши всіх хлопців у "нетранспортабельний стан", в якому і тримали поранених солдатів аж до прибуття військових медиків і охорони", - розповів голова МВС.
Як повідомлялося, внаслідок бою під Волновахою, що пройшов у четвер, за офіційними даними, загинули 17 українських військових, в ДонОДА повідомляли про більше трьох десятків поранених, які знаходяться в лікарнях області.
Це вже не перша загроза нападу на поранених українських силовиків, які перебувають у лікарнях. Так, кілька десятків бойовиків оточили лікарню Калініна в Донецьку, коли дізналися, що там є пресдтавники батальйону Донбас, і нібито хотіли їх забрати. Командир батальйону Семен Семенченко стверджує, що його пораненим бійцям загрожує "реальна небезпека", не уточнюючи, однак, що він має на увазі.

Link to comment
Share on other sites

Медикам  - респект!

Только выполнять эту работу - защищать раненых должна армия.

Не так ли, господин министр Аваков?

 

Я уже не говорю о том, что боевики не могут и не должны там разгуливать свободно.

Link to comment
Share on other sites

когда я читаю слова "Про це написав у своєму Facebook голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков."(с) мени стае злэ

Авакова треба назначати не міністром, а максимум прес-секретарем.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...