Перейти до змісту

Українська ракета без проблем вивела на орбіту супутник


Сашко

Recommended Posts

Ракета "Зеніт-3SL" успішно вивела на орбіту телекомунікаційний супутник "EUTELSAT 3B" у рамках проекту "Морський старт". Про це повідомили УНІАН у компанії "Sea Launch AG". Запуск відбувся з платформи "Одіссей" у Тихому океані о 23:10.   За годину відбулося відокремлення космічного апарату Eutelsat-3B від розгінного блоку, супутник передано в управління замовнику пуску - оператору зв'язку Eutelsat. Читайте також: В США хочуть вмовити Україну не обслуговувати російські ракети "Сатана" - Daily Beast Цей запуск став першим у 2014 році і 36-м у рамках "Морський старт". Зазначимо, розробником і виробником ракети-носія "Зеніт-2S" (першого і другого ступенів усієї ракети) є ДКБ "Південне" і ВО "Південмаш" (Дніпропетровськ).
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/ukrayinska-raketa-bez-problem-vivela-na-orbitu-suputnik-351681.html

Link to comment
Share on other sites

Странно, и почему это вся Украина не бьется в поцреотических конвульсиях из-за удачного запуска?

:shuffle:

 

тому-що це нормальний результат. не перший і, я подіваюсь, не останній 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Українські інженери готові робити до шести ракет на рік для проекту Морський старт.
Державне підприємство Південний машинобудівний завод імені А. М. Макарова підписало новий контракт за проектом Морський старт. Тепер завод готується виробляти до 6 ракет-носіїв Зеніт-3SL на рік, передає ITC.ua.
"Холдинг S7 Group підписав контракт із групою компаній SeaLaunch Морський старт. Контракт, підписаний в Гвадалахарі (Мексика) в рамках Міжнародного астронавтичного конгресу IAC 2016 передбачає придбання майнового комплексу Морський старт. Новий власник має намір вивести комплекс з консервації і почати пускову діяльність в кінці 2018 року", — повідомили в прес-службі Південмашу.
Також зазначається, що першу партію ракет-носіїв компанія зможе зробити до літа 2017 року.
"Враховуючи тривалість виробничого циклу при виготовленні ракети-носія Зеніт, перші вироби можуть бути відвантажені вже у другій половині 2017 при початку фінансування в жовтні 2016 року. При цьому існуючі потужності Південмашу дозволяють виробляти від 4 до 6 носіїв на рік", — повідомили в прес-службі.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Как бы и радостно и горестно. 

Весь проект скуплен рашкой. Через Каймановы Острова, подставные фирмы в Швейцарии, Энергию и S7 Airlines. там настолько сложная система овнершипа что черт ноги сломит. но все дороги ведут в Кремль.

так что хош не хош а сотрудничество с оккупантами и никуда не денешься.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...