Перейти до змісту

Судебная реформа, говорите?


Сорока

Recommended Posts

 

Єгор Соболєв

31 мин. · 

Держава нарешті оцінила мої зусилля в очищенні судів. Старший слідчий з особливо важливих справ київської міліції Плюшкін прислав мені мейл: "Прошу прибути для проведення процесуальних дій у кримінальному провадженні за фактами погрози суддям Верховного суду та захоплення будівлі Верховного суду".

Я так розумію, йдеться про квітневу зустріч з нами смотрящіх за судовою системою від Віктора Януковича. Тоді в них вистачило нахабства зібратися на так званий "з'їзд суддів" з метою перепризначити себе на посади. Ми їх переконали розійтся, а потім звільнили законом. Ще тодішній голова АП Сергій Пашинський пообіцяв мені кримінальну справу і порадив шукати адвоката. 

Що тут скажеш? Молодець, дотримав слово.

Але, старший слідчий Плюшкін, я не бачу сенсу "прибути" до Вас. Хочете - вручайте мені повістку в установленому законом порядку. А краще займіться справді особливо важливими справами
Змінено користувачем Сорока
Link to comment
Share on other sites

Нормально оценили, за 49 смертей и самолёт с техникой от 3 до 7! И то не факт, что кто-то сядет  :X

 

 

Главное управление надзора за соблюдением законов в военной сфере начало уголовное производство в отношении должностных лиц Вооруженных сил Украины и оперативного штаба по управлению АТО Антитеррористического центра при СБУ по факту крушения самолета Ил-76 в Луганске.
Согласно сообщению, как выяснилось, военные должностные лица ВСУ и оперативного штаба по управлению АТО проигнорировали имеющуюся информацию об активизации деятельности террористических группировок вблизи аэропорта г. Луганска, а также данные о наличии на их вооружении переносных зенитно-ракетных комплексов (ПЗРК), и не приняли комплекс мер по безопасной посадке самолета в районе проведения антитеррористической операции.
Вследствие этого самолет при посадке в аэропорту Луганска был обстрелян террористами из ПЗРК и крупнокалиберного пулемета. В результате обстрела самолет загорелся и упал. Погибло 49 человек, которые находились на борту Ил-76.
Также сообщается, что 17 июня 2014 г. по данному факту были внесены данные в Единый реестр досудебных расследований по признакам совершения уголовных правонарушений, предусмотренных ч. 2 ст. 425 УК Украины "Халатное отношение к военной службе", за что предусмотрена ответственность в виде лишения свободы на срок от 3 до 7 лет.
Link to comment
Share on other sites

Ну что, проверим завтра обещания Пороха:

 

З'їзд суддів завтра атакуватимуть люди Ківалова. Порошенко допомагає вже сьогодні?

 

УВАГА! ЩОЙНО СТАЛО ВІДОМО:
Народний депутат Роман Стаднійчук, наближений до народного депутата Давіда Жванії, якого уЗМІ називають "сірим кардиналом" Петра Порошенка, подав позов до Окружного адміністративного судум Києва щодо ЗАБОРОНИ проведення завтрашнього З'їзду суддів України.Це ще раз, на жаль, підтверджує припущення багатьох правників про кулуарні домовленості команди новообраного президента Петра Порошенка із С. Ківаловим. Саме Ківалову невигідне проведення цього З'їзду. Бо на завтрашньому з'їзді Ківалов впливу на українських суддів.
 
Link to comment
Share on other sites

СУДДЯ ЯНУКОВИЧА ПОВЕРНУВСЯ ДО КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ

 

Вищий адміністративний суд України від 18 червня виніс позитивне рішення у справі колишнього голови Конституційного Суду України В'ячеслава Овчаренка.

 

В'ячеслава Овчаренка пов'язує з Віктором Януковичем давнє знайомство. У Межигір'ї навіть знайшли проектну документацію на будинок Овчаренка.

На початку 80-х обидва працювали на виробничому об'єднанні "Орджонікідзевугілля": Янукович на посаді директора автобази, Овчаренко - юристом.

У 2002 році В'ячеслав Овчаренко очолював Єнакіївський міськсуд. Саме при ньому були загублені кримінальні справи щодо засудження Януковича.

У серпні 2006 року Верховною Радою України Овчаренко призначений суддею КСУ. Через сім років - 18 липня 2013 року В'ячеслав Овчаренко став головою КСУ.

Важливу роль зіграв Овчаренко у 2010 році. Він був одним із тих суддів КСУ, які визнали неконституційною політичну реформу 2004 року. У результаті скасування поправок, наділили Януковича широкими повноваженнями.

 

"Повернення цього персонажа до Конституційного суду - це плювок в обличчя громадськості та Майдану, - прокоментував активіст реанімаційному пакету реформ Олександр Білоус.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...