Перейти до змісту

Пілітє, Шура, пілітє. Ана залатая.


matav

Recommended Posts

Газета.Ru, Росія 

Братерський рів 

Україна буде відділена від Росії тепер не тільки на державному рівні -- тепер між ними проляже рів. Для цього Київ почав копати по лінії кордону між двома країнами велику канаву. Ідея викопати розділовий рів на кордоні належить українським прикордонникам і Службі безпеки України. У Києві стверджують, що рів прокладають за згодою російських колег і він повинен запобігти можливому проникненню контрабанди об'їзними дорогами. Таких останнім часом стало особливо багато: цими шляхами контрабандисти намагаються перевозити до 90% незаконного товару. На особливо проблемних ділянках канаву вже копають: перші сотні метрів "антиконтрабандної" траншеї пролягли між Харківською і Білгородською областями. Рів буде неглибоким, усього один метр. Але дуже довгим: він проляже по всій довжині російсько-українського кордону від стику кордонів України, Білорусі і Росії до Азовського моря. Відповідно до договору, який ще в січні 2003 року підписали тодішній президент України Кучма і чинний російський президент Путін, довжина сухопутного російсько-українського кордону становить більше як дві тисячі кілометрів. Запропонований українськими прикордонниками рів -- це певною мірою ноу-гау. У Росії кордону у вигляді канави немає з жодною із сусідніх держав. Наприкінці 90-х років російські військові мали намір щось схоже викопати навколо Чечні і навіть розпочали якісь роботи, але в підсумку зі заколотною республікою вчинили по-іншому: ввели туди 1999 року війська. 

 

http://postup.in.ua/usual.php?what=47056     11 листопада 2005 р.

Link to comment
Share on other sites

http://www.pravoslavie.ru/jurnal/544.htm

 

УДАСТСЯ ЛИ ВЫКОПАТЬ РОВ МЕЖДУ РОССИЕЙ И УКРАИНОЙ? Ров на границе с Россией. Фото Андрея Замахина.Четырехсоткилометровый ров на границе между Россией и Украиной копают уже не первый месяц. Как это ни дико звучит, но это реальность. Копают его не где-нибудь, а именно в Луганской области, которая исторически в большей своей части являлась областью Всевеликого Войска Донского – территорией донских казаков. И сейчас является, наряду с соседней Донецкой, одной из наименее украинизированных областей Украины. Тем более знаковым оказывается это демонстративное копание рва на границе, что параллельно «копают» еще несколько «рвов» между Россией и Украиной.

.....

 

Могущий погубить тело, не может погубить душу. Пусть бессильная злоба копает свои рвы. А мы будем строить! И будем хранить единство Русской Церкви, и будем стремиться к единству Русской земли!

 

Иеродиакон Тихон (Васильев) 3 июля 2006 года

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...