Перейти до змісту

Наша служба и опасна и трудна..Предателям с МВД посвящается.


Бодя

Recommended Posts

ну так они на блокпостах давно уже вместе с сепараторами стоят. далеко ходить ненадо - на дубке стоят вместе - проверяют машины. раз-два в неделю проезжаю мимо них. гаишник тормозит, потом все вместе проверяют что в багажнике и салоне. почти все бусики и многие тонированные легковушки машины.

сепаратор дает команду гайцу, тот тормозит и идут проверять. сам на днях наблюдал процедуру эту.

там давно уже тесная и плотная спайка.

Link to comment
Share on other sites

На мотеле тоже стоят?

 

по мотелю - возле самого моста - там где дорога раздваивается на 2 на моста - плотно окупировались сепараты. раньше там стояла какаято бронированная машина - накрытая сеткой, дулами в сторону города. сейчас вроде её кудато отогнали. просто стоят - вроде никого не тормозят. по автоматчику стоят возле пешеходных переходов: мост-австостанция "мотель", и мост-остановка после моста на буденовку/донской/цветочный.

гаишники: стоят по противоположную сторону кольца - со стороны трассы на макеевку. там они тормозят грузовички - наверное выполняют план по наполнению бюджета днр. еще часто 2 экипажа (2 машины, 6 человек) - стоят через 200-300 метров после кольца по трассе на дубок/макеевку - ловят на "фару" и тех кто не пропустил пешехода - тоже наполняют бюджет.

сепары стоят какието бывшие силовики - возможно бывшие военные. все повадки людей, которые с автоматами знакомы не по картинкам и кино - я там человека ждал на автостанции минут тридцать - понаблюдал. почемуто показалось что бывший беркут или какието подобные подразделения. молодые для горячих точек типа афган, хотя кураторы у них там дядьки в возрасте

 

ну и так - чисто для картинки. дня два или три назад приезжали на бетерах сепары на заводы которые в сторону баз "эффект" за ТПП в районе путиловского моста. там какй то завод есть. что то с металлом связано. договаривались чем смогут помочь "республике". и кажется пришли к каому то "джентельменскому" соглашению - после этого пригоняли туда один или два бэтэра, загоняли на завод и в конце дня уезжали - думаю что что то шаманили там - типа варили или еще чего то там. наверное там будет ремонтный завод бронетанковых войск ))

Link to comment
Share on other sites

Володимир Парасюк
3 ч. ·
Будь ласка зробіть репост.

Пане Президенте, вибачте за слово, але яке нафіг перемир'я? Які 72 години? Ваші експерименти з перемир'ям цього тижня обійшлись нам в 22 людських життя. А це чиїсь чоловіки, батьки та діти. Чого Ви чекаєте? Вже навіть бандити Губарєв і Гіркін заявили, що їм мир з Україною не потрібен, а Ви далі чекаєте. Цікаво, якби Ваш син зараз сидів в окопі на сході, чи Ви б оголошували перемир'я? Думаю, навряд. Навпаки всі сили були б кинуті на те, щоб перемогти ворога. А що життя звичайних українських громадян менш цінне? Поки Ви вигадуєте фантастичні плани у владних кабінетах і ведете якісь переговори, тут гинуть люди. Але які можуть бути переговори з бандитами? Ви усвідомлюєте, що принижуєте Україну цими переговорами? Адже Ви ставите велику незалежну державу, визнану усім світом на один рівень із шайкою терористів. Тут нема з ким домовлятись.

Можливо з Києва Вам не видно, але ми тут добре бачимо, хто бореться за приєднання до "рускай підірації" та всілякі днри-лнри. Путін нагнав своїх бандюків, дав їм купу зброї і вони роблять все, що заманеться. Таким особам як губарєв, стрєлков, пушилін і решті нечисті наплювати на ваш мир. Їм потрібна війна і розруха, бо в такому становищі можна вбивати, гвалтувати, красти і за це нічого не буде. Також тут активізувалась "місцева" еліта: бомжі, алкаші, наркомани та інший непотріб, які не те, що не знають, що таке "федералізація", вони мабуть букву "Ф" писати не вміють. Ще маємо бабульок, яким вже сталін рукою махає з того світу і вони дуже хочуть в підірацію, адже "мечтают умереть в расии". Назвіть хоч одного адекватного терориста, з яким можна вести переговори на Сході. Не назвете, бо їх тут просто не існує.

Зараз не час для зволікань і безглуздих розмов, потрібно діяти і робити це якнайшвидше. Якщо не знаєте, що робити, порадьтесь із військовими. Але не з тими зажирілими кабінетними генералами, які за гроші пропускають через кордон терористів, які продають сухпайки і будують дачі за вкрадені в армії гроші. Ви порадьтесь із бойовими офіцерами, які зараз на сході воюють без бронижелетів та в розтоптаних берцах. Вони точно знають як виграти цю війну.

Особисто я переконаний, що зараз необхідно зробити наступне:

1. Оголосити військовий стан в Донецькій та Луганській областях.
2. Звільнити всіх генералів. З них і так користі ніякої, а ми ще мусимо їх годувати. На їх місце призначити справжніх бойових офіцерів.
3. Перекрити кордон з підірацією, але реально, а не на словах.
4. Зробити один єдиний координаційний центр для усіх підрозділів, які беруть участь в АТО.
5. Призначити на керівні посади тільки тих людей, які не бояться брати на себе відповідальність за долю країни.
6. Припинити домовлятись з терористами.
7. Зробити все необхідне для того, щоб армію вдягнути-взути-озброїти. Народ робить все, що може. 70-літні бабусі на собі з Польщі бронижелети переносять для військових, депутати з міністрами могли б і від зарплати відмовитись хоч раз.
8. Навести лад із міліцією на Сході. Тут аж кишить продажними ментами, прокурорами та сбушниками. Ми затримуємо сепаратистів, віддаємо правоохоронцям, а вони цю сволоту відпускають. Всіх міліціонерів Донбасу - звільнити. На разі на їх місце привезти міліцію із інших областей. Хто не погодиться їхати - звільнити. В Україні цих дармоїдів і так забагато.

Пане Порошенко, ви або робіть щось, або забирайтесь і далі свої шоколадки продавайте, бо якщо ні, то буде вам такий Майдан, що місця в світі собі не знайдете, щоб сховатись.          

Link to comment
Share on other sites

Как по мне Донецкое УВД и ДНР вместе на развод ходят,че уже тут скрывать,одни палкой машут и сопровождают,другие грабят и убивают.

ОПГ востока и ОПГ МВД можно в Киеве в одну картотеку сложить,искать легче будет.

Змінено користувачем Бодя
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...