Перейти до змісту

Де можна пожалітись на місцевого провайдера який показує російські заборонені канали?


Recommended Posts

Де можна пожалітись на місцевого провайдера який показує російські заборонені канали?

 

Показує в своїй мережі і працює на ПР. Це центральна УКРАЇНА!!!

Где, и какие каналы? Можно для начала с форума начать. Затем сообщение в органы которые отвечают за соблюдением законов, письменно желательно.

Link to comment
Share on other sites

РБК по виасату идет. Заявленный, как бизнес канал , но в данный момент не про бизнес , а про вторжение, про нашу власть, армию, про ополченцев. Бегущая строка , как наши стреляют по их границе. Про руку запада! Это она во всем виновата!))) Змінено користувачем LAR
Link to comment
Share on other sites

101 пожарная часть.

только не спешить.

Дарма ви так , там зараз у нас СБУ працює під прикриттям в пожарній частині , але про це нікому не кажіть, це державна таємниця))))

Link to comment
Share on other sites

Можно в ФБ:

 

Ольга Герасим'юк

около часа назад возле Обухов · отредактировано

Френд з Харкова повідомляє, що місцеві кабельники транслюють російське ТБ.

""Здравствуйте! Только что просмотрели новости по ТВЦ. Показывали,даже,ваше выступление на ICTV ,в свободе слова. При этом ,я думаю,вы догадываетесь с КАКИМИ комментариями. Неужели это такая проблема,неужели нельзя отключить? Ведь это же просто опасно все для нашего города !!! Как же так?!"

Завтра у нас в Нацраді - особиста розмова з кабельниками, зокрема з тими, хто досі нічого не зрозумів

 

 

Link to comment
Share on other sites

Тут можно начать

 

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення

http://nrada.gov.ua/

 

01601, Київ, вул. Прорізна, 2, тел. 0-(44)-278-75-75

Ню...ню...

один із дієвих випадків був у іншого провайдера, коли до нього прийшла в офіс місцева самооборона і мати загиблого героя дали зрозуміти що через цю пропаганду гинуть люди

Link to comment
Share on other sites

Да? А что, ТВЦ запрещено?

Запрещены пока только «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия-24»,  «НТВ-Мир». На очереди - ТVСІ (ТВЦ международный), «Life News», REN-TV, «Russia Today»

 

В посте дан ФБ должностного лица Нацради и показана  реакция на подобные жалобы.

 

 

Національна рада України звернулася до провайдерів програмної послуги, котрі ретранслюють у свої кабельних мережах програми російських телеканалів, у яких свідомо й цілеспрямовано подається неправдива інформацію про ситуацію в Україні, створюється атмосфера ворожого ставлення до українців і України,  лунають заклики до знищення суверенітету й цілісності нашої держави, з вимогою негайно припинити цю ретрансляцію.

Телеканали, в ефірі яких міститься подібна інформація: «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия-24», «НТВ-Мир», ТVСІ, «Life News», REN-TV, «Russia Today».

Після звернення Національної ради ретрансляцію російських каналів припинили такі провайдери: «Норма ТВ», м. Одеса; ТОВ «Віта плюс» м. Ізмаїл; ФОП Нерушев, м. Костятинівка; Мережі кабельного телебачення, м. Костянтинівка; ФОП Котовський. м. Димитрово; «Агротехсервіс». м. Дружківка.

Загалом станом на сьогодні  у Луганській області з 45 провайдерів програмної послуги транслюють російські канали 13 компаній,  в Донецькій області зі 118 провайдерів 62 ретранслюють російські програми.

Список провайдерів програмної послуги Національної ради, що ретранслюють зазначені канали додається.

Національна рада щоденно здійснює моніторинг іноземних програм у кабельних мережах. Інформація  буде оновлюватися на офіційному сайті систематично, всі обставини трансляції російських каналів будуть з’ясовуватися і уточнюватися.

(с)

Змінено користувачем sanykrimea
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...