Перейти до змісту

Сірожка негодує)))


Recommended Posts

а за "гандона" - уже не обижается?

 

не B-) .

Было, что он на Беню возмущался, который, цитирую "использует журналистов как презервативы".

 

вот это сироже абидна :weep:  :weep:  :weep: . А гандон для сирожи, то уже как Хуйло для путлера :gigi:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Надо бы его на фронт отправить. Засиделся в офисе и бородищей оброс! Ругается как кацап :gigi:

 

это очень легко..Намного опаснее будет кататься по Германиям и волать под окнами дочерей пуйла

Link to comment
Share on other sites

Сережа гандонствует конечно, но вполне последователен.

 

3 недели назад он убеждал всех что Медведчук на переговорах - это хорошо, его туда сама Ангела Меркель пригласила - и это тоже хорошо, Ангела молодец, заботится о комфорте своего народа..

 

Наївно називати Ангелу Меркель агентом Росії після її пропозиції призначити Медведчука посередником. Ангела Меркель – це агент німецького народу, який не хоче втрачати життєвий комфорт та фінансові ресурси через війну десь на кордоні Європейського Союзу. І якщо Медведчук береться повернути такий спокій у життя німецьких політиків, вона готова вважати його переговорником.

 

Тому, як би це парадоксально не виглядало, але спроби Медведчука встановити мир на сході – це не імітація. Це є особисто його боротьбою за своє місце у великій грі.

Хотя для меня так и осталось загадкой, по чьей инициативе туда Медведчука всунули, насчет Ангелы УП и Лещенко сбрехали конечно

Link to comment
Share on other sites

Сергій не робить нічого просто так. Він сподівається, що після таких опусів йому почнуть ще більше журналістських премій вручати, всілякі там німецькі фонди.

 

А без них Сергій - ніхто, це по-перше, а по друге можливість на шару зганяти в Німеччину і розповісти там про те, як він розслідує коррупційні злочини українських можновладців...

 

От прочитає там якись дядько в німецькому посольстві, із відділу співробітництва із пресою опус Сергія, і вирішить йому віддячити за підтримку Меркель якоюсь черговою місячною, або ще краще трьохмісячною, піврічною программою навчальною від... НІМЕЦЬКОГО УРЯДУ.

 

для себе старається Сергій, не для України. -)

Змінено користувачем Snowdenova
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...