epsilon Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 раніше, якщо клікнути на нік - досить довго було "вже розбанений" - я сама не логінилась, не пускало тепер показує стандартну картинку E-mail: Схований Повідомлень: 42,868 Дата реєстрації: 04/02/2008 04:38 тобто хтось заходив під цим ніком???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epsilon Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 рядка "остання активність", на відміну від інших - нема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodman Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 ФУП хтось вбиває вже кілька місяців.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Адміністрація УП не має контролю над фупом. Саме тому ми тут увесь цирк і влаштували. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epsilon Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 Та я знаю. Я просто народ інформую, що якщо хтось щось там напише від мого імені без підтвердження тут та фейсбуку що то я - не вірити. І щоб на пошту мені не писали, бо в старі часи багато людей мені писали (ні, ніяких незнайомих ніків і ніяких підозрілих повідомлень не було) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodman Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 наразі там навіть не ламають ніки.вірусня в компутерах адмінів просто шкодить.... тому ми і придумали усю цю історію з цим форумом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ценительница алей Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 епсі, привіт.... скучили ми за тобою Link to comment Share on other sites More sharing options...
epsilon Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 Привіт! Я на фейсбуку є. На СУП йти не хотілося бо рашен сервер, нафіг. Я давно навіть на мейли з мейл ру стараюсь не писати і не відповідати чисто з метою примусити знайомих перейти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epsilon Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 Мене якщо серйозно там цікавить лише пошта - там багато корисної інфи. Я не дуже переносила бо ніколи мене не банили і жодних приводів наїздів з боку адміністрації не було. Про те, що не можна гнати на Лєщєнка та Найєма я знаю, та й особливо не було приводів на них гнати. звичайно, тримати стопіццот повідомлень в пошті було помилкою. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodman Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Тебе що знову на ФУПі забанило ? та то капець якийсь Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alter Ego Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 раніше, якщо клікнути на нік - досить довго було "вже розбанений" - я сама не логінилась, не пускало тепер показує стандартну картинку E-mail: Схований Повідомлень: 42,868 Дата реєстрації: 04/02/2008 04:38 тобто хтось заходив під цим ніком???? рядка "остання активність", на відміну від інших - нема. Так іноді буває після бану. Напишіть щось на ФУПі та подивіться - остання активність повинна появитися Link to comment Share on other sites More sharing options...
epsilon Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 Я не можу туди зайти взагалі, як написати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
(---.sportsman) Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Адміністрація УП не має контролю над фупом. Саме тому ми тут увесь цирк і влаштували.Старый ФУП надо закрывать, но до этого надо его проводить с почастями и поблагодарить всех, кто приложил и ложил свои руки к нему... Link to comment Share on other sites More sharing options...
epsilon Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 Бандерівець, мене не забанили - якийсь час писали що розбанили, але пароль не працював, при натисканні на "забув пароль" чи ще щось таке - пише що мейла в базі нема. При цьому в момент тотального модераторства на той мейл приходили повідомлення "модератору" - при натисканні на лінк для редагування відкривалось вікно типу можна реагувати - але реально не можна було. АП пише що я сама маю написати - ну реакції нема. Параска і йожа просили дати новий пароль їм, вони б переслали смскою - реакції 0. Я не знаю що це. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дрейк Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Привіт! Я на фейсбуку є. На СУП йти не хотілося бо рашен сервер, нафіг. Я давно навіть на мейли з мейл ру стараюсь не писати і не відповідати чисто з метою примусити знайомих перейти.СУП уже несколько дней в Нидерландах 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor' Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 СУП уже несколько дней в Нидерландах Дрек, свій суп прокисший будеш рекламувати на своїй кухні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodman Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Дрейк почитай що твій СУп про мене виписує... Хе-хе.. а я ще їх рекламував на ФУПі коли ФУП вмирав... Виродки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Дрейк почитай що твій СУп про мене виписує...Скоро й тут напустять 5 колону, не переймайся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epsilon Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 Та ні, не піду я туди. На ДД була цінна інфа коли ФУП лежав а фб ще не було. Але писати в 100500 місцях ліньки. Якщо і на нью фупі писати не дадуть після передачі влади я буду лише в фб спільноті фуп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урфин Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 раніше, якщо клікнути на нік - досить довго було "вже розбанений" - я сама не логінилась, не пускало тепер показує стандартну картинку E-mail: Схований Повідомлень: 42,868 Дата реєстрації: 04/02/2008 04:38 тобто хтось заходив під цим ніком???? Олену просили починити, спробуйти зайти, як не вдасться - спробуйте запитати нагадування паролю на свій імейл.Як і це не вдасться - нік зламаний. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epsilon Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 Так не вдається, тому й пишу що зламаний. Компів вдома трохи є, серед них один з якого я не розлогінювалась і пароль не перенабирала Link to comment Share on other sites More sharing options...
epsilon Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 Проблема теоретично вирішуєтьсч присиланням ноаого пароля комусь знайомому, параска та йожа просили, не присилаютьд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бондар Роман /Tracker/ Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 рядка "остання активність", на відміну від інших - нема.Ціль не ФУП, ціль - його історія (архіви). (с) боягуз заговорів. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урфин Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 З кінця січня постів у пабліку від вашого ніку на фупі не було (пробив через кільеп пошуковиків)Може, хтось паскудив у приваті - але без адміна цього не встановиш.Могло і так бути - зламати змогли, а скористатися - ні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epsilon Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 можливо, зламали, але побачили, що фігню з ніка писати не вийде - є постійний контакт з великою кількістю інших ніків Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урфин Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Може й так, бо за Вас силенна кількість людей одразу згадала, навіть після того бана від 36 січня, коли покосили всіх активних на 30-ки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epsilon Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 Покосили спочатку не кого попало, а СергіяСВ і ЮАРа за фундаментальні репортажі з Майдану. А потім за списком всіх хто відмітився в моїй гілці на тему звільнити Сергія. СамСергійСВ потім звертався до АП і був посланий подалі, типу чекайте розбану. Сама моя гілка була стерта. Це десь 20 січня було. 20 лютого всі зайшли нормально, я ні, хоча на ніку було написано що розбанено. В моєму пості був текст типу того що у нас тут модератор інопланетянин чи що тут взагалі робиться. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урфин Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kachmar Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 якщо вірусня на компі УП, то чекаєм і на цьому форумі темних банів ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 якщо вірусня на компі УП, то чекаєм і на цьому форумі темних банів )Марег, ще одна така дебільна думка - і йдеш у світлий бан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts