Перейти до змісту

Яценюк стырил 6,6 млрд., выделенных на армию?


Alexandr

Recommended Posts

петярасти якісь зовсім тупі пішли, пишуть щось незвязне   :(

 

дебілко мабуть не знав, що позачергові вибори фінансуються із резервних фондів?

Бюторасы такие бюторасы...  Меня терзают смутные сомнения, что намечается грандиозный попил, а война все спишет

 

«З бюджету виділено 8,8 млрд гривень із резервного фонду. З цих коштів використано 2,3 млрд гривень. Кошти, що залишилися, не будуть вилучатися, а будуть використовуватися для подальших потреб», – розповів пан Матвійчук.

 

Зокрема, на грошове забезпечення військових було виділено 1,7 млрд грн, на проведення навчальних зборів – 43,1 млн, на харчування – 242,3 млн, на речі, індивідуальний захист, інвентар – 399,7 млн, на банно-пральне забезпечення – 25,8 млн, на медикаменти та обладнання – 14,7 млн, на паливо, запчастини, обслуговування техніки – 1,7 млрд грн, на перевезення – 50,4 млн, на ремонт, модернізацію озброєння, військової техніки, забезпечення засобами зв'язку – 4,5 млрд грн. Також на одноразову допомогу сім'ям загиблих було витрачено 72,3 млн гривень.

 

Пан Матвійчук повідомив також про зміни в проект бюджету. «Ми передбачили додаткове виділення 9,1 млрд гривень на оборону держави. Ці обсяги розраховуються, виходячи з ходу проведення Антитерористичної операції. Якщо ж будуть проводитися якісь масові дії, то цифри варто помножити на два», – додав заступник міністра.

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Так пусть Поросенко даст команду прокуратуре разобраться и доложить.

Сеня со стыренных и доложит :D

Так суть вопроса не в этом. Кроль надысь камлал, что если ВР срочно не проголосует, то ему нечем будет платить з/п армии.

От жеж чмо залупоглазое

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...