Перейти до змісту

dickmobbis

Форумчанин
  • Posts

    18
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Чоловік
  • Ukraine

dickmobbis's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

0

Reputation

  1. Чувак миллиардер, а раскольться на реставрацию Грушевского, при этом хорошо попиарившись, мозгов не хватило. Пиздеть на майдане - не мешки ворочать. Позор!
  2. Бондаренко похерил 4 ветку метро, на которую сейчас можно взять кредит ЕБРР. Поэтому он идет на... + ларьки конечно
  3. http://news.finance.ua/ua/~/1/2014/05/20/326205 Они че там совсем ебнулись?
  4. Где можно прочитать программу этого самого Кличка или Оробец? Спасибо.
  5. Так что получается, кандидат в президенты Украины - врун? Я в шоке!
  6. Ниче се неправильно, я прямой эфир смотрел, сказал прямым текстом. Правда был врезавший немного.
  7. Собственно был там недавно, вроде бы нет. Кто за ноего будет после этого голосовать. Плюс не хочет референдум по НАТО.
  8. Кільце вже є - міська електричка, всого лише треба 3-4 нові потяги (або поремонтувати старі для початку), карати керівників за недотримання розкладу, та зробити зупинки на Протасовому Яру та Либідській.
  9. Києву потрібна 4 гілка метрополітену. Під цей проект (який вже розроблено і затверджено) можна взяти пільговий кредит ЄБРР. В першу чергу необхідно зробити з'їзд від мосту на правому березі до нової станції з пересадкою на станцію Тараса Шевченко, і відкрити станцію На Райдужному біля зупинки швидкісного трамваю та міської електрички. Вже потім можно або за старим проектом рити під проспектом Маяковського, або ж, зекономивши чималі кошти, прокласти метро по існуючий лінії швидкісного трамваю (габарити ділянки дозволяють, переробивши колію та станціі пустити потяги метро).
  10. Ну шо никто так ничего и не понял. Общался с ментами - подтверждают что так все наладится. Но всем пофиг.
  11. Нужно не обещать - а дать, уже майская зарплата должна быть выше.Взять деньги с тех, кто профнепригоден. Немного добавит Коломойский )
  12. По крайней мере не будет мотивации поработать в полиции России, где просто выше зарплаты. Будут более усердно выполнять приказы.
  13. Уволить половину ментов, тем что остались - зарплаты поднять в 2 - 3 раза. Сделать это в течение недели! Все за неделю - две наладится ) Контрактникам в армии - аналогично.
×
×
  • Створити...