Перейти до змісту

Snowflake

Форумчанин
  • Posts

    191
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

Snowflake's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

44

Reputation

  1. Ставлюсь до Педро негативно: ганебні мінські домовленості, прикрите демагогією невведення воєнного стану, що було однією з причин іловайської трагедії. Але я й не сподівався на кращу діяльність: хіба можна було сподіватися, що колишній міністр уряду Азірова, який ніяк не боровся з режимом Януковича (в той час як інші брали безпосередню участь в цій боротьбі, а лідер опозиції свідомо не втекла від переслідування й була ув'язнена), зустрічався з Фірташем, нав'язував цілком маніпулятивну ідею обрати його в першому турі, не запропонувавши конкретного плану оборони України на відміну від інших кандидатів, буде дбати про народ, а не про свої олігархічні інтереси?!
  2. Ініціативна група складається з більш ніж 700 чоловік. Ти думаєш, що кожний з них не може встигнути обробити 1700 підписів?
  3. Цілком довіряю. А навіщо робити такі опитування анонімними? Мені здається, краще їх робити відкритими.
  4. Юлія Тимошенко: За референдум щодо НАТО вже зібрано 1,2 мільйона підписів 09 Жов 2014, 18:33 Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє, що зусиллями її політичної сили для проведення референдуму щодо вступу України до НАТО вже зібрано 1 мільйон 200 тисяч підписів громадян. “Ми почали збирати підписи. Треба зібрати 3 мільйони для того, щоб президент підписав указ про проведення референдуму. На цю хвилину ми зібрали мільйон двісті. І по всій країні цей збір підписів йде”, – заявила Юлія Тимошенко сьогодні під час мітингу у місті П’ятихатки Дніпропетровської області, повідомляє її персональний сайт. Тимошенко нагадала, що партія “Батьківщина” ініціювала процес збору підписів для проведення референдуму щодо вступу України до Північноатлантичного альянсу одночасно з позачерговими парламентськими виборами. “Для того, щоб НАТО почало процес нашого включення, потрібно показати, що народ підтримує це. Поки не було військової агресії Росії за те, щоб Україна стала членом НАТО, у нас було 13-17 відсотків українців. Сьогодні, коли на нас пішли війною, і коли всі зрозуміли, що тільки країни, які знаходяться в системі колективного захисту, де один за всіх і всі за одного, 73 відсотки українців вважають, що ми не маємо права залишатися самотніми”, – сказала вона. “Треба зібрати підписи і показати українській владі і, в тому числі, керівництву НАТО: наше місце в західній цивілізації”, – наголосила Юлія Тимошенко. Лідер партії “Батьківщина” сьогодні також відвідала у Дніпропетровську автотранспортне підприємство, де силами волонтерів удосконалюють систему захисту бронетехніки, обговорила ситуацію в державі з редакторами місцевих ЗМІ та виступила на мітингах у містах Синельникове та П’ятихатки Дніпропетровської області. http://batkivshchyna.com.ua/news/20809.html
  5. Ну кажуть же - зомбі. Показали по зомбоящику якусь кімнату і сказали, що це камера Юлі, і зомбі повірили. А те, що неволя є неволя навіть в розкішній кімнаті, зомбі не думають, бо їм зомбоящик заміняє мозок.
  6. Це влучно Ще дуже прикро, що такі зомбі не помічають, як олігархи вже в першому турі підсовують своїх кандидатів. Виявляється, що він хороший господар, володіє англійською мовою, а те, що в той час як "агент Путіна, брехуха і грабіжниця" боролася проти Януковича й була через це ув'язнена, той "боровся" проти режиму Януковича на посаді міністра економіки, - це так, дрібниці.
  7. Але ж ти стверджував, що це Юлин бігборд, тому ти й доведи, що це так. Інакше це перекладання тягаря доведення - некоректний прийом в суперечці.
  8. Ти постиш картинку невідомо звідки, але не постиш картинку офіційної сторінки Юлі в Фейсбуці на ту ж тему. Не будеш заперечувати, що займаєшся брудними технологіями?
  9. Де видно, що це її бігборд? На цьому "бігборді" немає напису про замовника. Та й цю картинку могли просто намалювати в фотошопі.
  10. Навіщо тоді розповсюджувати брехню? Чи ти хочеш сказати, що це слова Юлі, в яких вона брехала?
  11. Це мій округ. Буду голосувати за Сергія Терьохіна, звичайно. Він виграв на минулих виборах і найпопулярніший кандидат крім Рибчинського від блоку Педро. Потрібно голосувати саме за С. Терьохіна, а не за інших кандидатів, навіть якщо вони не гірші, аби не розпорошити свої голоси. Це особливість мажоритарної системи виборів.
×
×
  • Створити...