Перейти до змісту

John Cavil

Форумчанин
  • Posts

    54
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by John Cavil

  1. І про корупцію з реального життя писати не можна щоб боти матюками та лайном не закидали Хоча за рік може що й змінилося Звикли більше до лайна в уряді й державі Агов люди а що ж сталося що такі листи з'явилися ?? Хтось бабла кинув ?? Аудиторію розширювати треба для красивої звітності перед спонсором??
  2. Ну комуто очень даже принесет тут на меня боты накинулись по поводу 30% отката в оборонке в Украине сейчас. Защищают "страну неограниченных возможностей" от бесчеловечних патриотов, "казлов каторие мешают им жить" 30% на запчастях это просто десткий лепет. Там много не наворуешь как бы это не кощунственно звучало. Там еще и топливо есть, и много чего еще. Туда бы перед поставками вооружений из США, прежде бы бригаду прокуроров, судей, электрический стул и палачей поставить временно, из штата США где смертная казнь еще существует. Ну и что бы американским законодательством пользовались, применяли как к штату США )) тогда может что то и изменится. А так сложно даже понять, кто тут не на работе, на этом форуме, кроме "колбасников" скучающих иногда по родине. А уровень публики просто ужасный. Так защищали "политику партии", что мат в каждом слове )) Яростная защита права на системное воровство в воюющей стране. Что уж там измениться. Печально. Лучше о унитазах )))
  3. От за що люблю англо-саксів, так це за інтелект, культуру законодавства та дотримання законів. Буцигарня за щура - оце діло! Люди відповідально ставляться до збереження екологічного балансу І от про екологію кажете - нафту всюди помпують, а екологія Ок. Це ж значить дотримуються технологій та нормативів. Підозрюю, що якщо за щура в плані екологічного злочину буцигарня, то за недбалість на нафтовому промислі просто страшно припустити що порушникам може бути.
  4. Дуже цікавий факт. Цікаво чому вони там не прижилися. Якась дуже біологічно сприятлива людині обставина. Або якісь хижаки місцеві дуже ефективні, або ще щось що їм жити не дає. В Вас там щей дуже красиві краєвиди )) А як з нафтовими розробками - вони далоко від Калгарі? Не даються взнаки на екологію?
  5. Дякую! )) Ну тоді так, я ковбасник, бо імігрант )) Але з ковбасою буцим то все гаразд, а люди всьой їдуть і їдуть. То генетики батьківщіні не потрібні, то авіаінженери, то інші, кому не стало совісті "досягти успіху" в ДАІ, судах або прокуратурі. Полегшуємо життя батьківщіні )) бо від пєрєізбітка людєй образованіх кажуть єхфєктівніє мєнєджєрі очєнь нравствєнно страдалі і страдають. От Азіров Микола Янович, знающіє люди передавали, казав: "...розвєлося образованіх... умніков... обнєсті калючєй проволокой.. раздать тяпкі і на поля.." чи якось так )) От і проявляєм чєловєколюбіє, щоб не мучалися з намі, з тємі хто хоче "страннова", ну там шоб наука була в державі, освіта, космічна програма, інженерія, мєдіціна.. "странніє люді" - точно ковбасники бєсчєловічніє мєрзавці...
  6. Кажучи чесно після України тут відчуття Радянського Союзу якогось. В багатьох будівлях стеклопакети тонюсеньки, двері хлипеньки, енергозбереження практично відсутнє на перший погляд. І ото всьйо від -20 С і більше компенсується за рахунок опалення. На додаток ще й часто освітлення на вулицях вдень працює. Поки що не розумію до пуття причин, але то може менталітет великої країни з необмеженим енергетичним ресурсом дається взнаки. В німця б сердцевий напад стався би від такої безвідповідальності до економії ресурсів. Знайомі хлопці кажуть шо щось подібне в Швеціє існує. Своя АЕС, енергія дешева, енерго і теплозбереження в будівлях немає - компенсують опаленням.
  7. У нас харашо! мікроби вимерзають, бєлки гуляють біля дверей, чайки кричать на стовпах, дики гуси бродять просто серед міста, екологія гут!
  8. Люди добрі, скажіть будь-ласка невігласу не знайомому з галузевою термінологією, хто то є такі, ковбасники? У нас харашо! мікроби вимерзають, бєлки гуляють біля дверей, чайки кричать на стовпах, дики гуси бродять просто серед міста, екологія гут!
  9. Та да... особєнно на фонє, что мі зналі всьйо про Аль-Каіду до 9/11 за год, а тупіє амєріканці нам нє повєрілі... шо нам Януковічь
  10. Дійсно, чому "За" або "Проти"? Де варіант нейтральний? ))) Ви за чуму чи сіхфіліс? )))
  11. Можливо. Але ймовірно не як системна державна праця, а як хлопці патріоти на ентузіазмі ))
  12. Знаю з особистого спілкування зі спеціалістом історію, що людина давала з особистих статків хабаря начальству щоб потрапити "на заробітки" до міжнародної поліцейської місії у Югославії. Паралельно була агентом "за ідею" від іншої служби. І таки вивезла та передала документацію, що там зібрала. Зараз "патріоти" олігархів мене мабуть брудом залллють, але реальність є реальність. Так от, на фоні такої "опіки" держави щодо захисту національних інтересів, подібні заяви виглядають анекдотично. Єдине що можливо, то дійсно якісь хлопці ентузіасти-патріоти середньої ланки могли щось подібне утнути. Як фактично і дотепер, або на початку війни з РФ. Бо "розумніші" люди дійсно таким "лайном" як державні інтересни вже тоді не займалися - вони "до успіху шли" ))) результати бачимо зараз. на літцє.
  13. То і є справжні х...й..ці. Без їх допомоги на місцях Х..й..лу Україну не здолати. Але вони її і так не здолають.
  14. Нажаль я простий інженер, хоч і обєзображєній науковим ступенем. Ну для України це поки що як наркоман або алкашь, бо головне ж суд, прокуратура, таможня ж звісно.. Мені пропаганда не цікава, а Ви працюйте, працюйте )) Життя воно саме все розставить по своїх місцях. Он Пйодорович теж думав що Бога за бороду схопив. Ога, ога... Мені то вже не цікаво. Вам там жити.
  15. Ну то таке, історичний процес. Життя воно само покаже шо й до чого. Нарід або вистоїть та очиститься від паразитів, або загине. Вже недовго чекати.
  16. А я тому й на Канадщині, бо под впєчатлєнієм от почьйотних ліквідаторів країни. Посадіть хоч одного реального "діяча", і не шістку, а того хто це реально згрібає, напишу вам три заяви А прокуратурою не смішіть може ще в МВД і СБУ??? До тих хлопців хто до мене на підприєство заходив "за долєй малой" ще при тов. Азіровє, і що досі на свої посадах тепленьких?? Ви часом не в Хазанова мастер-класи брали???
  17. Що, ботику, довели хозяї до стану, що нема чим крити? )) А ти їх питав, чи візьмуть вони тебе на свій літачьок, коли відлітатимуть? ))
  18. Мій особистий приклад )) можу тєлєфончікі єхфєктівніх мєніджєров дать с указанієм імйон, хфамілій, підприємств і явок можете навідь "контрольную поставку" зорганізувати А Ви їх посадите??? Чи може по прейскуранту їх "накажете"??? Чи як Чечетова??
  19. З першими шістьма словами згодний абсолютно )) але Вам простєнький пересічний приклад. Спитайте в Пєтіних орлів з Міноборони, чого це треба за постачання комплектуючих для бронетехніки, які вже держпідприємства самі виготовити не в змозі і без яких ота машинерія їздити не в змозі треба 30% відкату заплатити, ну і звісто поставити за ціною металу )) Ну робітникам та інженерам що таке виготовляють звісно їсти не треба ))) тут патріотизм повинен бути. Тк що про розстріли цілковито підтримую. А краще гільйотини, що б не витрачати такій цінний боєзапас с цє традіціонно тьяжолойє для нашєй страні врємья.. Залишилося тілько визначити хто таки справжній х..й...ць
×
×
  • Створити...