Перейти до змісту

Calculus

Форумчанин
  • Posts

    345
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • United States

Calculus's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

101

Reputation

  1. А ти блять, нєсєбавшийся, пробував працювати по закону ? Найобувати державу ти вмієш, це відомо ! А от доплатити ?
  2. Ви ніколи не будете вільні ! Ви завжди будете в полоні бабла, жадні бідні !
  3. А висновок простий ! Нєхуй чекати щось від когось ! Нєхуй чекати бабло від МФМ ! Ви працювати пробували ? Не за совковими стандартами ! Ви колись працювали при капіталізьмє ?
  4. Бухаєш Ти ! І не закусуєш ! І чекаєш манни небесної дрочащи і ніхуя нероблячи ! Ти чекаєш санкцій і мувінгвід Штатів ! А шо ти, гнида , сам зробив для України ? Ти , блять, пішов під суд і звільнив хабарного продажного сужддю ? А хуй там !
  5. Нє ! Ну ти глянь, скільки людей працює ! В реальних сферах ! От в Штатах в часи Великої Депресії... Будували дороги і мости, люди жили в бараках і працювали за мізер і ліжко !
  6. От ця вся двіжуха буде болотом ! Всі старання 10 % залишаться мріями ! Бидлу потрібні гроші, і їм похуй яким чином ! Україна в Європі ? ?? Хуй в жопі, таварісчі ! Вам до Європи як до Києва раком ! . ..
  7. Пройдёт 40-50 лет, и в соцсетях будут миллионы страничек, владельцы которых уже давно умерли. Будут создаваться интернет-кладбища. Твой внук сможет зайти и увидеть всю твою жизнь, чтобы понять, какой же дедушка был идиот и бездарь. Lol !
  8. Пятниця була, Гоша , Black Пятниця !
  9. А тобі носки в голові ! Піздєц мєлочний !
  10. Класно ! Ніжні дописи honey flower завжди додають енергії ! Приємна жіночка !
  11. Ахуєть кричали гості ! А для кого цей висер ? Якщо щось підходить, купуєш в Валмарт, Або в Таргет, чи Сірс... дохуя їх ! А яка проблема ? І де ті горобці що їх заганяють ?
  12. Казка про часовщіка ! ОК ! Таких дохуя в просторі ! Я повірив !
  13. У Вони зовсім інакша будова тіла - ноги короткі і товсті, плюс грудей ніяких і плечі широкі - чисто жидовська структура ! А тут...
×
×
  • Створити...