Перейти до змісту

Calculus

Форумчанин
  • Posts

    345
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by Calculus

  1. А ти блять, нєсєбавшийся, пробував працювати по закону ? Найобувати державу ти вмієш, це відомо ! А от доплатити ?
  2. Ви ніколи не будете вільні ! Ви завжди будете в полоні бабла, жадні бідні !
  3. А висновок простий ! Нєхуй чекати щось від когось ! Нєхуй чекати бабло від МФМ ! Ви працювати пробували ? Не за совковими стандартами ! Ви колись працювали при капіталізьмє ?
  4. Бухаєш Ти ! І не закусуєш ! І чекаєш манни небесної дрочащи і ніхуя нероблячи ! Ти чекаєш санкцій і мувінгвід Штатів ! А шо ти, гнида , сам зробив для України ? Ти , блять, пішов під суд і звільнив хабарного продажного сужддю ? А хуй там !
  5. Нє ! Ну ти глянь, скільки людей працює ! В реальних сферах ! От в Штатах в часи Великої Депресії... Будували дороги і мости, люди жили в бараках і працювали за мізер і ліжко !
  6. От ця вся двіжуха буде болотом ! Всі старання 10 % залишаться мріями ! Бидлу потрібні гроші, і їм похуй яким чином ! Україна в Європі ? ?? Хуй в жопі, таварісчі ! Вам до Європи як до Києва раком ! . ..
  7. Пройдёт 40-50 лет, и в соцсетях будут миллионы страничек, владельцы которых уже давно умерли. Будут создаваться интернет-кладбища. Твой внук сможет зайти и увидеть всю твою жизнь, чтобы понять, какой же дедушка был идиот и бездарь. Lol !
  8. Пятниця була, Гоша , Black Пятниця !
  9. А тобі носки в голові ! Піздєц мєлочний !
  10. Класно ! Ніжні дописи honey flower завжди додають енергії ! Приємна жіночка !
  11. Ахуєть кричали гості ! А для кого цей висер ? Якщо щось підходить, купуєш в Валмарт, Або в Таргет, чи Сірс... дохуя їх ! А яка проблема ? І де ті горобці що їх заганяють ?
  12. Казка про часовщіка ! ОК ! Таких дохуя в просторі ! Я повірив !
  13. У Вони зовсім інакша будова тіла - ноги короткі і товсті, плюс грудей ніяких і плечі широкі - чисто жидовська структура ! А тут...
  14. Ахуєть яка безвкусіца ! Хто купує чяси на ebay ?
  15. А ви бачили Юлю В Раді ? Якась така страшна, зморщена, зла... Шо то з нею ? Де запал мільонів партійних комрадів ?
  16. Мікози — (лат. myc — гриб; os — захворювання незапального характеру) захворювання людини, що спричиненіпатологічними для неї грибами. Друга половина XX століття характеризувалася помітним зростанням захворюваності на мікози. Широкого територіального поширення набула низка грибкових інфекцій, зокрема дерматофітій та вагінальний кандидоз (молочниця), що можна пояснити інтенсивною міграцією населення та зміною способу життя в індустріальних країнах. Це зростання не вдалося зупинити і після впровадження новітніх фармацевтичних засобів. Lamisil !!! - terbinafine - is an antifungal medication that fights infection caused by fungus !
  17. Брехати не гарно ! Я також не стіраю ! Їх стірає стіральная машина ! Розкажи як тобі повезло ! У тебе нема жінки ?
  18. Панімаєш, от ти пиздиш і бровою не моргаєш ! Якщо ти знаєш скільки вони коштують, значить ти переживаєш за бабло ! І значить що ти їх не можеш викидувати, бо ти переживаєш за бабло ! А це значить що ти їх переш ( стіраєш ) , і мусорнєка у тебе нема з носками ! ПС.. Розкажи шо тобі снилось, я тебе пофрейдірую , комплєкси твої розкриємо тут, consul, блять !
  19. 1. Англійська мова в школі з першого класу, і по 2 уроки в день ! Обовязкова ! 2. Відключити все коцапське телебачення !
  20. 1. Пиздиш ! Нема таких цін ! 2. Довго будеш сидіти, тижнів два мінімум !
  21. Ти де таке бачив ? Який нах кредит на ифон ??? Тут всі ифони дармові з контрактами ! Дєрєвня , бля ! Тут Штати, а не срана Еуропа !
  22. Дєнєг у нас нєт ! Ти прав ! У нас є доляри !!!
×
×
  • Створити...