Перейти до змісту

Vikyl

Кандидат
  • Posts

    19
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

Vikyl's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

-3

Reputation

  1. ну да срати заважали Львівським гівном по всій україні тепер можна.
  2. ти баран - беркутівці виконували наказ законно вибраного уряду. палили і вбивали людей якраз паскуди каструльво-голові скотомайдауни.
  3. зараз не буде випробувань , як тільки авіаносець відпливе будуть випробовування. Америка на чолі з трампом відсмокче , какцапи з китайцями поздоровлять жирдяя з перемогою. Та власне америка вже відсосала, КНДР не Україна ядернк зброю не віддасть. І від розробки новітнньої зброї не відмовиться.
  4. Не знаю як вони жили але тепер якщо хрючево та гроші америка не буде віділяти то атомна зброя зявиться в асада подім ІДІЛ хезбали . Такщо переростуть вони скоро південно корейців.
  5. в жирдяя є атомна зброя такщо обісруться вдарити.
  6. загалом ситуація зробуміла блокувальники не двбойоби вони зрадники намагаються максимально відягти війська з форнту в тил. добре на хуйла працюють "креативненько".
  7. з 1700гр робітникам йшло 150 гр. за тону вугіля. 1550 гр всі до копійки йшли українській армії . тепер ці 1550гр підуть кацапам ПЕРЕМОГА.
  8. Добра новина для України ядерні технології жирдосіни Чен Ина подешевшають . СБУ повинне спробувати купити.їх.
  9. не було бізнесу на крові були Українські підприемства які приносили гроші в бюджет України Завдяки цим коштам Українська армія поступово звільняла територію від ворога, успіхи під Авдієвкою намітився продвинулись значно. Але хуйло активізував свою агентуру ( блокувальників) Коштів до бюджету не буде гроші підуть кацапам . Наступ під Авдієвкою припинено ..... ПЕРЕМОГА
  10. Для мене що крисянчеки які вибрали пачпорти кацапіїї шо ти десь на одному місті а тому ....... Да залупою тобі по губах жопомий
  11. бюджет перечитайте шо в конгрес трамтп подав допомога україні зменшена з 350 до 150 млн.
×
×
  • Створити...