Перейти до змісту

Дізєль

Кандидат
  • Posts

    51
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

Дізєль's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

18

Reputation

  1. так, за себе домовився, а інші лохи нехай платять та й йдуть на***. Ці інші також мають право на ту територію, як і ТС? ще є МВС? Поліція?
  2. цікаве питаннячко, так, йти до банку та гнуть пальці, нехай одному повернуть, а інших "лохов" кидають.
  3. сантехнік отримує зарплатню, платить, але то інше - він робить роботу і людина може її проконтролювати. В вищезазначеному ж випадку - люди довіряють своє майно якимсь незнайомим людям, які немов би охороняють їхнє майно на території цих же людей (!!!!!!!) , ще й платять за це, а ще - ті "охоронники" не несуть ніякої відповідальності за це майно. Просто посилають людей наюх, якщо хтось прийшов з "пальцями" до них, тому вони йдуть на поступки, і відтепер - він їх підтримує. Що робити людині, яка прийшла на ту стоянку, а машини немає? Гнути пальці? Що робити людям, які прийшли, а тих "охоронців" немає, а машини, наприклад, побиті чи згоріли?
  4. Що організувати самим? Самозахват? Бо зараз так, як написано, і якісь люди заробляють на цьому самозахваті та не платять податки: на платной охраняемой, но не огражденной стоянке под домом. 146% левак и самозахват тобто, вони не несуть ніякої відповідальності за пошкодження, крадіжки, як було написано Якщо до них прийдуть та зроблять те, що написано в старттопіку, тоді - так, а інших вони пошлють наюх. Різниця - їх заробіток. Крім того, якщо завтра хтось інший буде мати конфлікт з цим лівим формуванням, і не зможе прийти як супермен та щось сказати ніже плінтуса, тоді не виключено, що ТС буде їх ще й захищати, розказуючи, що вони роблять корисну справу та з ними можна домовитися. Схема відома...
  5. Читаю уважно, тому й не прочитав, що була викликана поліція чи жек, чи ще щось, а в конкретному випадку вони "віддадуть гроші" чи відпрацюють, але спокійно продовжать свою незаконну діяльність на прибудинковій території, яка належить не тільки вищевказаній одній людині, яка виросла в тому будинку, але й багатьом іншим, які теж там живуть. Тобто, це схоже на те, коли хтось спіймав кишенькового злодія, забрав у нього гроші й відпустив, нехай далі краде, але домовились, що краде у інших
  6. Висновок: Людина будет ставити машину на самозахваченій території допоки не закінчаться гроші на щьоччіку, виставленому "володарям" самозахвату. Тобто, якщо просто: вся "наука" "Робін Гуда" звелася фактично до захисту доньки, але по факту - це підтримка незаконного бізнесу.
  7. і для перевірки паспортів, які записані в білеті та які юзер показує провіднику - теж
  8. Стартап2 - продавати вже надруковані білети по 15 в окремій касі.
  9. Хмм.. Бо треба не в вікно зустрічному потягу показувати, там люди не встигають розгледіти
  10. то для тих, кому потрібні паперові білєти, а якщо не потрібні - йдеш собі до потягу без проблєм
  11. Сторонники "русского мира" в Украине и российские наемники постоянно сообщают о смерти своих единомышленников через социальные сети. Как сообщает Цензор.НЕТ, география грузов 200, отправляемых в РФ с Донбасса за последние несколько недель, очень обширна - Екатеринбург, Архангельск, Тверь, Нижний Новгород, Смоленск, Ростов-на-Дону, Курск, Москва. Среди погибших один из известных боевиков - Сергей Здрылюк (Абвер), который был практически правой рукой террориста Гиркина. Он был уничтожен 23 мая.
×
×
  • Створити...