Перейти до змісту

Україна тотально не обмежуватиме імпорт товарів з Росії - П'ятницький


Kumpel

Recommended Posts

Україна тотально не обмежуватиме імпорт російських товарів у разі аналогічних дій з боку Російської Федерації.

Про це в ході брифінгу повідомив урядовий уповноважений у справах європейської інтеграції Валерій П‘ятницький, передає "УНІАН".

"Зі свого боку ми не збираємося діяти дзеркально. Якихось радикальних дій, щоб грати в ембарго, не планується", - сказав він.

За словами П‘ятницького, Україна діятиме виключно в рамках правил СОТ і виконуватиме всі взяті на себе зобов'язання. Питання встановлення мита на російські товари окремо розглядатиметься у кожному випадку.

"Якщо ми говоримо про санітарний і фітосанітарний контроль, то він у нас є, і ми його використовуватимемо, щоб забезпечувати доступ на український ринок виключно безпечної та якісної продукції", - зазначив він.

http://www.epravda.com.ua/news/2014/08/6/480414/

Link to comment
Share on other sites

...За підсумками опитування проведеного з 18 по 21 липня, фахівці з’ясували, що значно погіршилося ставлення росіян не тільки до Сполучених Штатів, але і до Європи.

Директор «Левада-центру» Лев Гудков зазначив, що зараз росіяни стали дуже негативно думати про США: 74% респондентів у відповідь на запитання про ставлення до цієї держави вибрали варіанти «в основному погано» і «дуже погано». Це найвищий показник за останні 20 років, відзначають експерти.

До країн Європи з негативом ставляться 60% опитаних.

Ще гірше стали ставитися росіяни і до України. Більше половини учасників опитування (55%) відгукуються про Україну негативно, що на шість процентних пунктів більше, ніж за підсумками такого ж дослідження два місяці тому.

Link to comment
Share on other sites

 

"Зі свого боку ми не збираємося діяти дзеркально. Якихось радикальних дій, щоб грати в ембарго, не планується", - сказав він.

 

Ну що ж, чекаємо на російське печиво з цианістим калієм.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...