Перейти до змісту

Чур не ржать вслух! )))))


Recommended Posts

вот картинка и комментарий к ней )))))

 

1458422_460469870761016_4740006341498054

 

Нє, ну ви бачили ету артістку? Главне заманила мене до себе в подвал і як включить свєт!

Бля... В мене аж ногі подкосіліся, стали ватні і я прісєла рядом.

- Шоб ти, сучка Коляновна, була здорова і красіва тищу лєт. Щас я від етой твоєй крєатівной поєбєні склєю ласти - схватілась я за сєрдце - художніца, блять, капустніца-баночніца.

Коляновну похоже нєшуташна клєманули мої пугалки про голодную зіму і вона рішила художествєнно подойти до вопроса, як істінна бендерка, бо мала час і натхнення.
- Клєрка, а вот представ собі. Залазіт ко мнє в подвал какойто сіпаратіст, шоб поживиця, включає свєт, відіт мої баночькі і тут єму, сукіному сину і настає піздєц. Я хватаю мьортвого сіпаратізда і сразу звоню Бєнціону Валєрьєвічу шоб поучавствовать в акції по обмєну сукіного сина на дєньгі.
- Коляновна, ти як всігда. Лєтом на лижах, а зімой в аквалангє і ластах. Бєня уже давно нічєго не платіт, окстісь, родная.
- Якуцка мать, піздокрил чашуйчатий... От обідно, а я уже собі такіє плани намічтала. Как странє подмогну і на остаток поєду в Ябіпту оттянусь на пляже с какімто галантним єгіптьором.
- Ти чавой? - вилупила я на неї глаза - гдє ти відєла у Ябіпту галантного єбіптьора? Мухоморов обкушалась, шолі? Да і хто позаріца на твой сморшшений блінчік спєрєді і на пєрєзрєлиє ягоди ззаді? Ти рожу свою в зєркало відєла?
- Ну, відєла. Чавой там на роже то?
- Чавой, чавой, ти навєрноє сєбя красівую ваяла в етіх банках с капустой, ну прям одно ліцо.
- Клєрааа - заканючіла Коляновна - а шож дєлаца та? О чьом мічтать та? - запрічітала.
- Так, подруженція, начінаєм мічтать про то, шо скоро всьо будєт харашо і слушаєм Славку Вакарчука. Он знаїть, шо пойот. Крутім баночькі і относім куда нада, шоб нашим солдатікам било шо домашнєнького покушать. І ето... Давай там без своїх фігурістих виєбонов со страхопіздіщамі. А то мало лі шо)))

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...