Перейти до змісту

а в шинку пукнуть?(с)


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

BBC Україна ‏@BBC_ua  17m17 minutes ago
Пєсков: Росія вимагає гарантій, що Україна не вступить у НАТО  http://bbc.in/1xBIsNg


Росії необхідна "стовідсоткова гарантія, що ніхто не думає про вступ України до НАТО", заявив ВВС речник російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков.
За його словами, Альянс порушує історичну обіцянку, поступово наближаючись до російських кордонів. Це, як він зазначив, змушує Москву "нервувати".
Пан Пєсков звинуватив НАТО у спробах "порушити баланс сил".
"Ми хотіли б почути, що НАТО перестане наближатися до кордонів Росії, що НАТО припинить спроби порушити баланс, баланс сил", - заявив Дмитро Пєсков.
"Але, на жаль, ми не чуємо цих слів, і це змушує нас нервувати, оскільки НАТО поступово наближається до наших кордонів", - додав він.
Західні лідери неодноразово заперечували заяви Москви про те, що Росії свого часу нібито дали обіцянку, що Північноатлантичний альянс не буде розширюватися за рахунок колишніх радянських республік.
Раніше у вівторок міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр попередив, що Європа зіткнулася із загрозою конфронтації замість співробітництва.
При цьому, на думку очільника німецького МЗС, ескалація в Україні не дає "жодних підстав для оптимізму".
Напередодні генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що на території України і на російсько-українському кордоні з боку РФ спостерігається нарощування військової присутності.
Він закликав Москву негайно відвести свої війська.

Link to comment
Share on other sites

Новое Время retweeted
Ruslan Deynychenko ‏@deynychenko  17m17 minutes ago
Продаю ідею - щоб заспокоїти Росію, підписати з нею "Будапештський меморандум про 100% гарантії неприєднання України до НАТО"

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

та и я бы посмеялась

но шота в недавнем обсуждении коалиционного соглашения по телеку мелькнулло "внеблоковость"

 

но это не отменяет тезиса,что они там все за поребриком о.уели

Link to comment
Share on other sites

Они не меняються... Это диагноз...  Хотя думаеться мне можно пообещать. И даже выполнить. Пара-другая сотен ядреных ракет будут убедительнее членства в НАТО.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


Росії необхідна "стовідсоткова гарантія, що ніхто не думає про вступ України до НАТО"
можно на обратной стороне Будапештского меморуандуму им прогоронтировать, с обязательством соблюдать гарантии так же. как их соблюла паРашка  :nose3:
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


но шота в недавнем обсуждении коалиционного соглашения по телеку мелькнулло "внеблоковость"

 

По словам Гриценко (сам тот талмут не читал ), отказ от "внеблоковости" зафиксирован в том соглашении.

Link to comment
Share on other sites

Пресс-секретарь российского президента Дмитрий Песков сказал, что Москве требуется гарантия невступления Украины в альянс. Как заметил в эфире радиостанции "Эхо Москвы" директор информбюро НАТО в России Роберт Пшель, вопрос членства Украины на повестке дня не стоит. В то же время, он подчеркнул, что НАТО не давала обещания никогда не расширяться за счет бывших советских республик.

Официальный представитель генсека НАТО Оана Лунгеску добавила, что заявление Пескова оторвано от действительности и идёт вразрез с международными соглашениями. Она напомнила, что Украина еще четыре года назад приняла решение о своем внеблоковом статусе, и позиции своей не меняла. Суверенные решения Киева в альянсе уважают, – подчеркнула Лунгеску.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...