vuico Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Я про те, якою мовою кроль сьогодні баяв на Донбасі. Перед ким "мечет бисер" шеф УКРАЇНСЬКОГО Уряду? Перед терористами і бандвом?Чи може вона наказала втиху злити пукіну-х...лу Донбас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бартка Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Я про те, якою мовою кроль сьогодні баяв на Донбасі. Перед ким "мечет бисер" шеф УКРАЇНСЬКОГО Уряду? Перед терористами і бандвом?Чи може вона наказала втиху злити пукіну-х...лу Донбас? Донбас не зміниться. Держава не може існувати маючи в собі 5-ту колону ненависті в 25-30%.Якщо Схід не злиють, то Україні п/ц. А недарма москалі влаштовували голодомори і на місце убитих українців завозили мільйони русскіх. Оце зараз воно і вистрелило. І второй государствєнний тут ні при чому. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бартка Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Вже і фотка снайпера є - http://www.grach.msk.ru/foto/7.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuico Posted April 11, 2014 Author Report Share Posted April 11, 2014 Тобто, по-вашому, треба про-українську більшість Сходу треба просто здати пукіну-х...лу, бо того хоче 25-30% колись завезених кацапетів?Щось то, як на мене, мяко кажучи, занадто...Імхо требе бити в писок і нах норд-остен. Чумуйдан, вокзал і т.д. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Эгле Posted April 12, 2014 Report Share Posted April 12, 2014 По людськи - то направду щиро хочеться послати Донбас, а по державному, то думаєш - якого милого. А з практичної точки зору - що там державного лишилося на Донбасі ? Діалектика - дуже складна наука) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts