Перейти до змісту

Йде війна за Незалежність


Elguider

Recommended Posts

Йде війна за Незалежність

Ігор Мазур _ Субота, 21 лютого 2015, 15:18

 

Версія для друку Коментарі2

http://img.pravda.com/images/doc/8/a/8a78799-135-------.jpgІгор Мазур (Тополя), унсовець, "Правий сектор"
КОЛОНКИ АВТОРА

Коли мої унсовці з 24 Сотні Самооборони вимагали, щоб відпустив їх на допомогу штурмуючим сотням, я вже біля сцени бачив перших вбитих. Їх принесли з Інститутської.

На 70 моїх хлопців було 30 бронежилетів, а зброя була лише в трьох. А з того боку була команда від "гаранта" – "Вбивати". "Правоохоронці" цілили в голову і в груди.

Та стримати моїх вояків було нереально – я відпустив 15-ро самих гарячих, хоча їх "броніки" могли пробити кулі калібру 7,62.

Решту повів показати тіла мертвих.

В той день було багато крові. Я заспокоював двох молодих бійців, які шукали смерті, – хотіли вилізти на дах готелю "Україна", щоб вбити снайпера. І запам’яталася та тиша, коли настав вечір, невідомість – що буде далі?!

20 лютого – це відправна точка – в цей день МИ, Громадяни, перемогли режим Януковича.

"Донецький пахан" втікав разом зі зграєю своїх "псів" до свого "хазяїна". Революція перемогла і почалася війна за Незалежність . Війна з Росією.

Ми мали це пройти в 1991-92 роках – але наші президенти намагалися відтягнути те, що мало статися. Ми, унсовці, воювали на Кавказі проти московських агресорів, бо розуміли, що домігшись свого там – вони прийдуть на нашу землю. Бо не буде нової імперії – не буде "русского мира" без знищення Української держави.

Тому ті, хто вважають, що забравши Донбас кремлівський карлик насититься, дуже помиляються. Крокодил, коли плаче, не сумує. Це – шлунковий сік, що ллється аж через очі. Він заспокоїться лишень тоді, коли з нього зроблять військові черевики!

Символічно, що найзапекліші бої за Донецький аеропорт були 19-20 січня – в ці ж дні рік назад "коктейлі Грушевського" змусили "Беркут" відступати, а сьогодні, коли ми вшановуємо Небесну Сотню, – Дебальцеве.

Путін, янукович і вся п'ята колона Кремля хоче реваншу. Але як і в ті пам'ятні дні, коли наші хлопці з щитами і кулаками йшли проти автоматів Калашникова, – ми ПЕРЕМОЖЕМО, бо не маємо права програти.

Над нами душі наших товаришів – їх там тисячі в Війську Господньому, яке воює за нас.

Світла пам'ять унсовцям з Небесної Сотні – білорусу Михайлу Жизнєвському і вінничанину Максиму Шимку. Тоді ж, 20 лютого, по дорозі додому був вбитий "тітушками" ірпенчанин Роман Чорногуз. Вічна пам'ять і слава в віках нашим Героям.

А на нас чекає бій!

Ігор Мазур "Тополя", унсовець, офіцер розвідувального батальйону, для УП

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Втеча російських банків з України - вірна ознака швидкого наступу на Донбасі
Росії вже нема, що тіряти. Про це знає не тільки весь світ, але і сам кремлівський дуремар. Агонія його кінця буде страшною – ми маємо бути готовими до цього.
http://patrioty.org.ua/images/2016/05/21024409_148941__large.jpgНа територію України йдуть масові поставки важкого озброєння. Фото: ru.slovoidilo.ua

Швидкий наступ російсько-терористичних військ на Донбасі виглядає все реальнішим, враховуючи факт "втечі" російських банків з України, - таку думку першого заступника голови Спілки офіцерів України Євгена Лупакова оприлюднили Нескучные новости, повідомляють Патріоти України.

Аналізуючи ситуацію, чи може статися великий наступ російсько-терористичних військ наприкінці літа - початку осені поточного року, він сказав: "Не виключено. Зверніть увагу: з України тікають російські банки, банки країни-окупанта. Це великий-великий знак".

У цьому контексті Лупаков нагадав: "За тиждень до початку Другої світової війни з радянських портів почали масово виходити німецькі кораблі. Почалася масова втеча німецьких кораблів, людей, офіційних структур з Радянського Союзу". Експерт переконаний: "Якщо російським банкам дали команду покинути Україну, це переслідує якусь мету".

Також заступник голови Спілки офіцерів підкреслив ще деякі ознаки, які можуть також свідчити про підготовку до наступу: "Військова розвідка доповідає, що йдуть масові поставки з Росії на територію України важкого озброєння - "Градів", танків, БМП; снарядів, пального. Плюс на окупованій території вже виявили підрозділи ФСБ, які прибули туди для "наведення ладу". Фактично це загороджувальні загони, які повинні будуть стріляти росіянам у спину, коли ті захочуть бігти", - додав він.

Говорячи про цілі Росії щодо України, Лупаков наголосив: "Росія - поранений небезпечний звір. Тепер йому нікуди подітися: або перемагати - а переможців не судять, або програвати - а тих, хто програв, вбивають".Раніше вже з’являлась інформація від російського військового експерта Павла Фельгенгауера, що Росія може відкладати великий наступ на Донбасі на літо.

 

http://patrioty.org.ua/politic/vtecha-rosiiskykh-bankiv-z-ukrainy--virna-oznaka-shvydkoho-nastupu-na-donbasi-119621.html

Link to comment
Share on other sites

чуваки  уже не смешно третий ноут абсолютно новый все равно пустые сообщения. это уже точно форум

Змінено користувачем Смирнов
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...