Перейти до змісту

Recommended Posts

Та воно і любицця завжди якось один більше, другий менше, а потім навпаки. Це неможливо виміряти.

Сьодня просто чула, як двоє розставались... Півроку були разом, а потім всякі проблеми і вони стали по-троху віддалятись одне від одного, хоча і зустрічались і мож тоді ще якісь почуття або надія залишались, і тому заводити нові відносини не могли, або не хотіли. Потім він зустрів нову дівчину і запропонував цій своїй "старій" зустрітись в кафе.

Сказав їй кілька теплих слів і попрощався, вірніше розпрощались.

Ця дівчина вчора розказала про це. Тепер вона любить його ще більше і знає, що нічого вже не буде. А от його такий красивий крок збудив в ній знов якісь почуття.

Мож він і хотів таким чином цей мотузочок залишити і іноді смикати за нього. Незнаю.

Думаю, що прощатись треба, але не знаю як... От і вирішила спитати досвід дописувачів. :nose3:

Link to comment
Share on other sites

Нє, от я саме про папращяцца і подякувати одне одному за приємні дні, роки, хоча і почуттів вже нема, але в кожному залишилась часточка  і якісь приємні спомини.

Часточка может и осталась.....но на потраханья не хватает совести , взаимно ... от двух сторон.... Пишу пост под ником Бывалый. Только взаимные УЛЫБКИ

Змінено користувачем злой
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Сьодня просто чула, як двоє розставались... Півроку були разом, а потім всякі проблеми...

Думаю, що прощатись треба, але не знаю як...

то, что девушка после прощания что-то себе придумала, говорит только о её буйной фантазии, не имеющей ничего общего с реальностью. Это проблема девушки, парень всё сделал правильно. А ей лучше не идеализировать человека, который к ней так быстро стал равнодушен. Это точно не любовь.
Link to comment
Share on other sites

 

 


А папращяцца? Так жеш цивілізовано, нє.

У меня легкий налет цивилизованности проявляется в двух случаях - когда на форум пишу, и когда в гостях у малознакомых людей сижу. :) 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...