Перейти до змісту

Мушу вас розчарувати...


honey flower

Recommended Posts

Від Ростислава Демчука

 

Мушу вас розчарувати... Бліцкриг Шуфрича і його ригобратії опанувати Європарламент гучно провалився.

А що відбулось? Приїхав Нестор Шуфрич до Брюсселя в компанії своєї ригобратії, так званих науковців, політологів та соціологів: Сергія Беляшка і Євгена Копатька. Вони та їх колеги з Європарламенту спробували розповісти про нинішні "Прориви і втрати України". Міжнародну конференцію відкрила евродепутат від групи Прогресивних соціал-демократв пані Маріо Лаурістін з Естонії. Вона зазначила що економіка України від перших днів своєї незалежності по нинішній день знаходиться в стані хронічної стагнації. Однією з причин цього є небачений в Європі рівень корупції. Відтак слово взяв прокремлівський праворадикал, екстреміст Жан - Люк Шафхаузер. Він зазначив що підписання Угоди про асціацію з ЄС - це був хибний крок, треба було слухати Путіна і вступати в Євро-Азійський союз. А так за допомогою зовнішнього втручання (не пояснив чийого) в Україні виник Майдан, який призвів до численних жертв і війни... Нарешті настала черга говорити Нестору Шуфричу. Поки він розминав язик, прокремлівський праворадикал Жан -Люк Шафхаузер якось непомітно зник з поля зору.

 

Шуфрич розповів про те, як у перші дні конфлікту на Донбасі до нього звернувся в.о. Олександр Турчинов і благав Шуфрича зустрітись з Віктором Медведчуком, близьким другом Володимира Путіна, аби Медведчук вмовив Путіна вгамувати сепаратистів. Ще він розпвів про своє обурення, що вбивць мирних громадян на Майдані до цього часу не знайдено і їх взагалі ніхто не шукає. І ще Шуфрич заявив, якби його влада послухалась ще влітку 2014 року, то війни взагалі б не було. І так якось мимохідь кинув фразу, що ці регіони заслуговують того що вони вимагають - автономії в складі України.

 

Перейшли до панельної дискусії. Слово взяв представник ГО "Українська молодь в Бельгії" Victor Artemenko . Він відразу почав рвати формат форуму і запитав колишнього свого колегу із Центру Європейських Досліджень Майкла Емерсона, чи не думає він, що його перебування поряд з Нестором Шуфричем останній використає для свого відбілювання. У відповідь на це Майкл Емерсон включив дурня і запитання залишилось без відповіді. Я поцікавився у євродепутатки Маріо Лаурестін: що поєднує представника лівоцетрстів Європарламенту із прокремлівським праворадикалом Жаном-Люком Шафхаузером у підтримці представників Партії регіонів? Мадам Маріо Лаурестін аж зойкнула від подиву: щоб я співпрацювала з пропутінським праворадикальним лоббі?!? - Боже борони. Я прийшла висловити нашу точку зору, відмінну від праворадикалів. Псля цього я переадресував своє запитання до Нестора Шуфрича з проханням прояснити його позицію щодо автономії Донбасу в складі України: як це він собі уявляє?

Шуфрич не встиг відповісти... в конференц-зал ввірвалися озброєні невідомі люди... озброєні плакатами з зображенням мармизи Шуфрича і надписами: "Я вкрав в України 235 млн. доларів", "Я вам вірно служу, командире Путін" і в такому дусі. Ну як після такого "рейдерського захвату" прес-клубу "Європа" могла продовжуватись конференція? Все зійшло на пси :):pooh_lol:

 

Юнаки й юначки, величезний вам респект. Молодці!

Змінено користувачем honey flower
Link to comment
Share on other sites

А разве Шуфрич и Чук уже болтаются на фонарных столбах?

Так тыж филонишь, а все по интернетам пиздишт. Вместо того, что-бы вешать. B-)

Link to comment
Share on other sites

слово "пиздишь" пишется с мягким знаком на конце.  

но, судя по количеству постов, пиздите больше вы, милейший.

Змінено користувачем von Zillergut
Link to comment
Share on other sites

Так тыж филонишь, а все по интернетам пиздишт. Вместо того, что-бы вешать. B-)

В Украине делать что-то полезное для страны просто опасно. Во-первых, тут же забудут. Во-вторых, еще и навесят всех собак на тебя. Так что можешь не переживать, желающих будет все меньше и меньше.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Від Ростислава Демчука

 

Шуфричу в Брюсселі влаштували протест. Не били. (Відео)

Українські патріоти у Брюсселі висловили протест під час заходу за участю народного депутата України, члена фракції «Опозиційний блок» Нестора Шуфрича.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.
Під час виступу опозиційного політика, де він заявляв про необхідність «автономізації» України, активісти зайшли до приміщення Брюссельського прес-клубу, де заявили, що «Брюссель не допоможе Шуфричу врятувати репутацію».

«Особа, яка присутня тут, прибула до Брюсселя, за допомогою своїх лобістів організовує подію, запрошує представників Європарламенту, експертів на подібні заходи, щоб «відбілити» свою репутацію, провести дискусію про права опозиції в Україні...», - розповів про ставлення до цієї конференції український громадський активіст Віктор Артеменко.

Він висловив переконання, що «Опозиційний блок» у Верховній Раді залишається Партією регіонів у складі представників колишнього режиму, через яких «були убиті люди на Майдані та через яких Україна опинилася у нинішній ситуації».

Відео за посиланням:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...