Перейти до змісту

Узбецкая правда про жосткого Виталега


ЦеDzip

Recommended Posts

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до депутата Київради від фракції "Удар-Солідарність" Сергія Котвицького, що веде скандальне будівництво на Осокорках, скласти депутатський мандат.

 

Про це він заявив на засіданні Київради 21 травня.

 

"Якщо депутат ставить на перше місце свої бізнес-інтереси, то він не повинен перебувати в цьому залі. Депутат Київради Сергій Котвицький зараз знаходиться в цьому залі. І я звертаюся до вас, щоб ви склали мандат", - сказав Кличко.

 

Мер також звернувся до депутатів з проханням переглянути договір про право оренди земельної ділянки біля станції метро "Осокорки" на засіданні 28 травня у зв’язку з низкою протестів і сутичок, що виникли на цьому будівництві.

 

"Прошу профільні комісії розглянути проект рішення як невідкладний і винести його на голосування на наступному засіданні 28 травня", - сказав Кличко.

 

Водночас на засіданні між депутатами виникла суперечка що будівництва на Осокорках: одні підтримують розірвання договору оренди, інші запитують, як діяти у правовому полі, коли мер вимагає розірвання договору, а забудовник має усі необхідні дозволи.

 

Також на засіданні Київради присутній депутат Верховної Ради Броніслав Береза. Нардеп закликав міськраду переглянути всі раніше видані договори на право оренди і пообіцяв стежити за долею земділянки на Осокорках.

 

Станом на 10:40 мер Кличко оголосив перерву у засіданні через "заворушення у кулуарах".

 

За словами депутата Галини Янченко, "на вулиці і в кулуарах повно активістів, які вимагають нарешті вирішити проблему Осокорків". 

 

"Активісти криками "ганьба" викликали депутатів і Кличка в кулуари - "на ковьор"", - написала Янченко у Facebook.

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...