Перейти до змісту

Артемовськ - Горлівка. Вата їде з Домбабве


Гість Хома

Recommended Posts

по проверке там очень жесткий блокпост

откровенно - на волновахе можно проехать и без пропусков, и за "подарок" - типа проезжают, пару блоков сигарет или вязку вяленой рыбы - и почти не досматривают - поверхностно сумки осмотрят и все (смотря какая смена) 

а на майорске-артемовске - даже стенки в авто простукивают - ни разу без жесткого досмотра проехать там не удавалось. буквально даже запаску простукивают, за обшивку (если где отходит в салоне) рукой лезут, прощупывают

Link to comment
Share on other sites

Помню прошлогоднее видео, где чувак "тестировал" работу блокпостов, заныкав под коврики легковушки габаритные модели калашей, и "мухи" в багажнике.

 

Хер кто заглянул.

Link to comment
Share on other sites

 

З мого невеликого воєнного досвіду, я бачу, що найбільш справжньою,найбільш красномовною піснею про УПА є "Штурмгевери".

Всі інші, вони якісь не такі - хороші по-своєму, але вони не відображають дух часу.

Приміром, "ми йдем вперід, над нами вітер віє" - комсомольско-піднесена, трохи перебор по пафосу і, як наслідок, штучність. "Гей-гу, гей-га" - щиріше, драйвова, але - надто юнацька. 

"Ой у лузі червона калина" - взагалі не той час, це попередні сторіччя.

"Лента за лентою" - ну може, може бути, але - все ж це пісня проспівана ніби зі сторони, і багато залишилося за кадром. 

"Штурмгевери" писали ті, хто їх мав і носив, і не тільки носив. Війна без прикрас - так, як вона зовні і так, як вона всередині.

 
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...