Перейти до змісту

Ето многое объясняет.


Прол

Recommended Posts

Хто в усьому винуватий? Зараз скажу, бо було мені прозріння.

 

 

Є класні пацани, типу Віталія Портнікова, і бляць Соскіна, котрі по 48 годин на добу аналізують реальність центнерами і роблять логічні висновки пачками.

 

 

Я так не можу, звиняйте, але нещодавно мені наснивсь кіт в ластах. Обичний такий упирятинський кіт в маленьких ластах. Село селом, звичайно, але повідав той кіт мені істину як вона є. Без аналітичного крутійства.

Каже, винуватий в усьому Міхаїл Афанасіч Булгаков. Я ж йому кажу - чого ж це раптом? А він мені ке - слухай сюди, очколупе, і не перебивай.

 

 

Так отож - каже, - московити, тобто чухонці, вони і не думали, що справа дійде до такої мілітарної ручки. Думали вони, що діло не піде далі віртуальної війни архетипів. Ну, плюс-мінус, вєжлівиє до всрачки люди, але це на крайняк.

 

 

Ідея була проста - вони нас провокують на заворушку білогвардійським офіцером (в ролі офіцера пролетарський алкоголік Гіркін), а ми, за їхнім розрахунком, проти Гіркіна виставляємо булгаківського петлюрівця з "Білої гвардії" - людожера і патентованого жидоїда. Йому навіть ім’я не потрібне, одне слово - вкраїнець. Нелюдь і бджолина почвара в шапці і з угорською шаблею в іклах. У цьому руслі і розроблявся івент, з потрощенними сінагогами, осатанілими добробатами і рятівними аксельбантами на дворянських грудях. Архетип, нє дать, нє взять. Всьо по наукє.

 

 

І гадали вони так - мовляв умовні "бєлиє" подолають як занєхуй умовних "петлюр" (та хулі там), а гешефт матимуть реальні "червоні" плюс Кадиров, плюс РПЦ. Хуяк - і в дамках, і пиздець маліна красная. Садко богатый гость!

Але, ясне діло, чухна скуштувала сизого підмогильного хуя в реєстровому жупані. А все через те, що пітєрскіє чухонці люди начитані і освічені, Толстоєвського чітамши нєоднократно. То вони між собою порадилися, потрусили своїми козьїмі рожамі, покліпали риб’ячими очима і постановили - звернутися, нахуй, до першоджерел.

 

 

А першоджерело, в їхньому розумінні, це московитський погляд на Вкраїну з нетрів власне Вкраїни, тобто погляд зальотного "карєннова кієвляніна" і здібного морфійного наркомана з розвинутою фантазією та хронічним містицизмом у крові. Спитати місцевих чухонцям ніколи не спадає на думку.

 

 

Ясєн пєнь, що їхні пітєрскіє погляди одразу вчепилися в постать Міхаїла Афанасіча Булгакова, об’єктивного свідка обставин і пиздець якого аналітика. Котрий доаналізувався до того, що аж згинув у нетрях невідповідності.

І почали вони валити сценарій, все чін по чіну, як у буремні часи падіння їхнього царату, чим у котре довели неймовірну архаїчність не лише своєї освіти, але й менталітету в цілому. В принципі, навіть дивно, чому вони не задіяли сценарій готської навали на наші терени, або, наприклад, штурму наддніпрянськими босяками Царьграду. Копатися в музейних архетипах, так уже копатися. Або найкраще було інсинувати конфлікт черняхівської та зарубинецької археологічних культур, і тоді можна було б завозити в ДНР не буки, а фрагменти глечиків та уламки костяних гарпунів. Гулять так гулять!

 

 

А шо оказалося? Оці телепні і невдахи мало того, що відмовилися від такої цивілізаційної пропозиції, так ще й не покозачилися ні граму, хоча дехто сіпався, звичайно. Про Інвестора Махно навіть і мова не зайшла. Нахуй баранячі шапки і середняцькі кожухи. А як ото були, на марші, так і навстромляли чухонцям пістонів у межах 95-ї аеромогильної бригади. Жодної архаїки та музея козацької слави - чистий індастріал, хоча і вікторіанський. Мобілізація селюків та районної гопоти, роздача вогнепальних плюшек і пиздець. У кожного другого гопніка дідусь поліг під Сталінградом, і це є він - когнітивний дисонанс на гусінічному ходу, броньовий лист 52 міліметра.

 

 

Тут московити і всралися, бо пан Булгаков, канєшно, хороший був письменник, але ніхуя не аналітик. Це як звернутися по фінансову аналітику до Віктора Цоя. Звучить зворушливо і протестно. Дуже гарно. Але блять, помер Вітьок.

Земля йому коксом.

Сеанс магічного осягнення завершено.

Авжеж, гаразд, цейго, туйво.

 

http://repka.club/blogs/vsyake-razne/item/3427-odkrovennia-vid-kutiur-pro-chukhonsku-karmu

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...