Перейти до змісту

О средней зарплате в Украине :о)


Прол

Recommended Posts

по военному сбору данные:

"По данным ГФС, в июне объем уплаченного сбора составил 796,6 млн грн."

у нас официально около 10-11 млн трудоустроенных
получается в среднем 80 грн на человека
при ставке 1,5% средняя зп получается почти 5300 грн
ладно, еще вычесть военный сбор на всякую экзотику типа выигрыш в лотерею
все равно на уровне от 4 000 грн выходит
при курсе 26 выходит в районе 155 евро

 

Шо скажете?

Link to comment
Share on other sites

камент?

 

З чим можу привітати - то це з тим, що Україна врешті решт стає нормальним інструментом глобального ринку, але рівень - вказано... І ось з цим треба боротись.

Мексика, Болгарія... Хоча - у них не було протистоянь з агресором.

Подивимось.

Мені на зараз подобається. І ось чому.

Україна має багато потужностей і результату праці, але на відміну від багатьох Вєнєсуел - ніколи не переймалась рейтингами ЗВП, стандартами МСФЗ і такими іншими речами. А навіщо? Податкова система швах, перевантажує платника, 40% економіки робиться в тіні саме тими, що мають і платежі до будгєту, фондового ринку нема - нафіга стандарти звітності?...

І складність в тому, що правляча кліка, яка б не була, для самозбереження завжди шантажує наступників виводом отих тіньових коштів з економічного процесу - "нада дагаварівацца, досить руйнувати час будувати" та т. ін... Що доречі і відбулось в ці два роки! Тіньові бабкі не працюють бо нема компромісу - але і шантаж не спрацював. А це - дуже грубі гроші, десь половина від ЗВР Роісі!!!. Зараз, через різні варіанти скиглень і "рєшєній" я думаю, працює десь 25-27 відсотків тіньових грошей, і ті будуть вичищенні з ринку, мабуть навіть через карне переслідування. Тут точніше сказати Я не можу - але якщо вже так цікаво, то думаю, розумників достатньо.

Тепер - що робить уряд Яценюка і Яресько Наталії Іванівни... Вони накачують по можливості ринок грошима, котрі важки для отримання і дуже контрольовані на ключових етапах. Ви думаєте, чому в Роісє репетували, што МВФ ето кака, давайтє нє будєм брать еті кабальниє дєньгі?!!!! ТА ПАТАМУША ЇХ НЕ МОЖЛИВО ВКРАСТИ! І неможливо вивести в тінь. Накачують саме такими грошима, що не можуть зникнути з балансів і контролюючих звітів. І тепер ми можемо казати про те, на що я натякав. Яценюк, цей молодий і зухвалий прем'єр примудрився натягнуть в країну десь 80 мільярдів доларів чистих бабок!!! Це нормальні грубі гроші...

Ще півроку такого темпу - і цей маленький вухастий окулярник зробить диво дивне, а навіть якщо і не він - то наступник доробить.... Я поки обмежусь - бо по перше вийде глава або три повноформатного альманаху, а по друге - я з великим подивом споглядаю за цим процесом, бо пацан вирішує речі і рулить там, де чотири папередні уряди (зокрема лише Кінахівського і Лазаренківського) - просто падали як підрублені, та ще і в погіршених умовах.

... я одобряю. Вєсьма одобряю. Але - це зовсім інша гривня, так би мовити, щоб Ви розуміли. Її вже під матрац у вигляді сакральної стобаксової купюри не покладеш - бо голову відірвуть!.. 8))

 

http://ofeliyadd.livejournal.com/119609.html?thread=51891769#t51891769

Link to comment
Share on other sites

Подібні похідні - це... ммм... середня ланка агрегацій, які зостосовуються до ... ммм... небезнадійних країн глобальними інститутами в неокейнсіанський економіці. Цей інструмент настільки ж далекий від маніпуляцій, як я зараз від Гранд Казіно в Лас Вегасі, тобто дуже далеко.

Основна небезпека таких застосувань не Яценюки або Яресько-Енни. А якраз суспільне неусвідомлення тонкощів: не треба бути жадібним зайве і не треба розуміти це, як дещо вже таке загально-рятувальне, і головне - як раніше вже не буде: нацарював сто гривень і втік.

 

 

Набагато важливішим є те, що я вказав, я повторюю: такі інструменти НЕ застосовують в Анголах, Мозамбіках чи навіть Албаніях, ніде, де є загроза фінансовим рухам, або державні фінанси підлеглі манипуляціям ззовні. Це дуже важливий крок - це крок до інтеграції в клуб потужних гравців - країн ЄС. Розумієте - чому?.. Бо це попередні борги, загально накопичені. Це і рівень довіри (дуже високий, якщо підтримаємо його, то Греція буде від заздрощів підстритбувати) - і рівень сприяння, і надія на співпрацю, плідну і плотну. Це головне, в абстракції.

 

 

Щодо конкретики - тут важливе саме те, що ці угоди схвалює і сама тітонька Крістін, бо це відповідає доктрині МВФ: застосовуючі найсучасніші фінансові агрегації і потужності світу інтегрувати Україну.... в ЄС і світову економіку!.. І це лише ОДНА подібна агрегація. От власне і все!!!

Але далі все залежить від нас. Гратимо в візантійшину - програємо. Гратимемо хай тупо, але ПРОЗОРО і ВІДКРИТО, най це буде і дорожче для кожного з нас - матимемо задовільний прогрес. Не ВАУ прогрес, а ЗАДОВІЛЬНИЙ для УСІХ, хто зараз нам допомагає.

 

 

А якщо ще щось маємо запропонувати світові, нууууу!!!!... Але - це ж не входить до боргів, правда? ;).. Ви розумієте, про що мова?...

Але ще раз кажу, будемо замість праці допомагати нагрівати "європєйского лоха" - матимемо проблем... Рішення за нами.

Ще дуже важливий аспект, може і зарано про це говорити, а може і ні... В Україні багато нормально освічених людей, але застосування навіть однієї цієї похідної в такому розрізі Я ВВАЖАЮ майже командою: робіть, всі щось робіть, навіть коли не знаєте, навіть щось недосконале - але робіть, і робіть за правильними стандартами. Працюйте! З задоволенням і наснагою.

А за Арсєнія... До нього лише одне питання: хай робить, що може, тільки б не споганив. Я підозрюю, що окрім Яресько є ще ряд радників, і серед тих радників є і наглядач... Але навіть якщо б я бачив, хто це, все одне не сказав би. Та і нецікаво це, якщо чесно. головне, що найсміливіша доктрина, котру Ви вже у Алли чули, якщо читаєте все і дивитесь все - реалізується... 8)))

Головне - воюємо і працюємо. Із вогником! Інакше - може бути Болгарія. Це непогано - але Україна більш потужна країна, набагато більш потужніша...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...