Перейти до змісту

Кофейная хунта


Nadin

Recommended Posts

а организовать гражданский арест "представителя оккупационного Крымского режима, подделавшего загранпаспорт и по ошибке попавшего на конференцию по безопасности в Варшаве"?

Link to comment
Share on other sites

Кривавий кавовар

 

одразу уявляю постать маніяка, у білому фартусі з плямами крові, який хапає людей і примушує їх пити свіжезмелену гватемальську арабіку   :gigi:

Змінено користувачем On_
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

тю! сразу же в украинское посольство его ..и потом тайно вывезти...в украину и тут судить.

видать у Дещицы такой план и был: по рецепту от Бени "Пошли пить кофе" замонить недороса в наше посольство и там коварно надругаться, но процесс пришлось сократить  :nose3:

Link to comment
Share on other sites

Не хотілося. щоб посол поводив себе так. якось не личить...

він є представник цілОї країни і якось соромно за ці дії. Не знаю, може треба було це якось по-іншому зробити... :shuffle:

 

 

 

Дещиця в перекладі є дрібниця. тепер він :pleasant: ДРІБНИЦЯ, кАвова :pleasant:  дрібниця

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 
Опубликовано: 3 окт. 2015 г.

Бывший министр иностранных дел Украины Андрей Дещица, который сейчас занимает должность посла Украины в Польше, рассказал о том, кто на самом деле облил кофе т.н. "вице-премьера" Крыма Дмитрия Полонского во время конференции по безопасности в Варшаве.

Link to comment
Share on other sites

дешова популярність

 

питання в іншому: "посла україни в польщі тут громадськість змусила пояснювать, як це "віце-премєр криму" просочився на конференцію обсє в варшаву. оказалось елементарно. громадянин полонський приїхав із російським паспортом, де латинкою написання прізвища було трошки не таке, як було б в українському. окрім того, він просто назвався представником громадської організації. 

тоїсть, усі віце і решта "міністрів" можуть почуваться безпечно і вільно - до жодних міжнародних контор листів і папочок на них ніхто не подавав." ©

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...