Перейти до змісту

Безвізовий всьо.


Эгле

Recommended Posts

Мені Шокін чисто як Яник перед непідписанням Асоціації.

Взагалі хто мудрий, про шо ото йдеться ?

 

http://www.eurointegration.com.ua/articles/2015/10/27/7039965/

 

Віктор Шокін розпочав велику війну. Проти МЗС та безвізового режиму

 

Наприкінці минулого тижня Україна знову опинилася в центрі уваги Євросоюзу. На жаль, увага ця не була позитивною.

Європейські посадовці ділилися один з одним документом, який ставив їх у глухий кут. Бо повірити в існування такого паперу вкрай складно – навіть тим, хто звик мати справу з Україною. Від кількох співрозмовників кореспонденту ЄвроПравди довелося чути запитання: "поясніть, він що, з глузду з’їхав?" та навіть твердження: "він же собі вирок підписав!".

Щоправда, останній одразу додав: "Звісно, якщо все це не було узгоджено на найвищому рівні..."

Одночасно розпочалася "гаряча пора" в українських органах, відповідальних за взаємодію з ЄС. "Європейська правда", спершу зітнулася саме з цією проблемою – відразу декілька дипломатів та посадовців відмовилися від участі в заходах та зустрічах, які обговорювалися з ними заздалегідь.

Link to comment
Share on other sites

Ага. Ну я ж і кажу.


А тему нову розпочала, бо окремої не побачила.


--------------------------------------------


Замість епілогу.


"Європейська правда" завжди була чи не найбільшим оптимістом серед українських ЗМІ щодо перспектив скасування безвізового режиму. Бо ми маємо достатньо контактів у структурах ЄС і знаємо, що там справді хочуть допомогти Україні виконати ПДВЛ. Що це – особисте завдання президента Єврокомісії Юнкера.


Але всі наші прогнози грунтувалися на тому, що українська сторона теж принаймні ХОЧЕ цього досягти. Можливо – раніше, можливо – пізніше.


Останні події свідчать про свідомий зрив виконання ПДВЛ українською стороною. І ми чудово знаємо українське прислів'я про перемогу, у якої сотні батьків і про поразку, яка – сирота.


Провал ПДВЛ коштуватиме Україні забагато. І ця поразка не має права лишатися сиротою. А ми навели достатні документальні свідчення того, хто за нею стоїть.


Змінено користувачем Эгле
Link to comment
Share on other sites

 

Ага. Ну я ж і кажу.

А тему нову розпочала, бо окремої не побачила.

 

Там есть предыдущий пост - сегодняшнее обещание Петра Алексеевича: безвизовый режим прямо с нового года.

Link to comment
Share on other sites

Он много чего обещал. Вчера мелькнула статья и я поняла, что устала убеждать себя в обратном, а автора статьи и автора ссылки на нее начали поливать сразу 

 

 

 

Очень интересные размышления Сергея Гайдая: Порошенко теряет связь с реальностью. Потому что все эти люди не позволяют ему увидеть реальную картину. «Правильно ли я все делаю», — спрашивает свое окружение Порошенко. «Конечно правильно», — отвечают ему хором. И никто не осмелится сказать: «Все, что вы делаете, это полная чушь, которая приведет вас к краху…». Таких людей он сразу же удаляет из своего окружения, говоря, что они заносчивы, наглы и завистливы…

 

 

 

 

http://iamir.info/sergej-gajdaj-poroshenko-ujdet-iz-vlasti-kuda-bolee-dramatichno-chem-yanukovich/

Змінено користувачем Эгле
Link to comment
Share on other sites

Это было ясно, когда вылупился первый однотуровый.

Петя думает, шо против него майдан не соберется - и кидает практически такой же повод, как и прошлый раз. Ну не пистец ли?

Link to comment
Share on other sites

Президент України Петро Порошенко заявив, що оціночна місія Єврокомісії відзначила прогрес Києва на шляху до досягнення безвізового режиму з Євросоюзом.


Про це сказав він на спільному з президентом Латвії Раймондсом Вейонісом брифінгу у Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

Интересно, почему Шокин так бездарно и жестоко подставляет всю Украину? Ну, он в моих глазах давно является злом и камнем на шее Украины, но последние его движения с МИДом просто жесть. Да, еще очень интересно, что по этому поводу думает Порошенко? Я понимаю, что Шокин ему нужен и дорог и он готов гробить ради друга инвестиционную привлекательность Украины и отказаться от реформы прокуратуры и судов, но это уже перебор...

Шокин, Насиров, Демчишин... Петр Алексеевич, что же вы перед выборами нам не показали свою команду? Получили бы свои 3%, зато честно...

Змінено користувачем Эгле
Link to comment
Share on other sites

Клімкін та Шокін заперечують конфлікт через безвізовий режим

Вівторок, 27 жовтня 2015, 16:18

 
 
 

Версія для друкуКоментарі0

 

Міністр закордонних справ Павло Клімкін запевняє, що між зовнішньополітичним відомством  і Генпрокуратурою немає ніяких конфліктів на ґрунті виконання вимог безвізового режиму з ЄС.

Про це він заявив на прес-конференції з міністром закордонних справ Італії Паоло Джентілоні у вівторок в Києві, передає  "Інтерфакс-Україна".

"У нас з Генеральною прокуратурою немає жодного конфлікту", - наголосив Клімкін.

Водночас Генпрокурор Віктор Шокін зі свого боку також категорично заперечик конфлікт з міністерством.

Зокрема в інтерв'ю  Українським Новинам Шокін заявив, що МЗС не висував до нього жодних претензій з приводу зриву виконання Плану дій з візової лібералізації.

"МЗС не звинувачував Генпрокуратуру. Це неправда. У мене була зустріч з Міністром закордонних справ України, на якій ця тема обговорювалася і до нас не було висловлено претензій. Про те, що МЗС не має претензій до Генпрокуратури, Павло Клімкін говорив в одному зі своїх коментарів ", - заявив Шокін.

Нагадаємо, раніше "Європейська правда" повідомляла, що Генпрокурор України Віктор Шокін надіслав листа до МЗС, в якомувідмовився виконувати пункти Плану дій з візової лібералізації, що наразі зриває можливе скасування віз до ЄС.

Як свідчить копія документа, що опинилася у "Європейської правди", Шокін відмовляється виконувати пункти ПДВЛ, які стосуються ГПУ – навіть ті, які він особисто чув від посла ЄС Томбінського. 

Більш того, він пригрозив розпочати прокурорську перевірку діяльності МЗС, в діях якого, на його думку, "вбачаються ознаки правопорушення, спрямованого на підрив авторитету органу державної влади".

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...