Перейти до змісту

Тепер і не таке пригадають. Україна - ядерна зброя


Dilbert

Recommended Posts

Мало хто пам'ятає, що в середині 1990-х Ангела Меркель була міністром довкілля та ядерної безпеки. Якраз тоді, коли Захід викручував руки Україні, щоб ми швидше віддали свою ядерну зброю під "гарантії". Фото з книжки Юрія Костенка "Історія ядерного роззброєння України", яка щойно вийшла. 

 
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Мало хто пам'ятає, що в середині 1990-х Ангела Меркель була міністром довкілля та ядерної безпеки. Якраз тоді, коли Захід викручував руки Україні, щоб ми швидше віддали свою ядерну зброю під "гарантії".

и  шо?

Меркель -немеркель, мы то должны были думать.

хоть как-то, хоть чем-то.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Американське видання Washington Examiner цитує директора національної розвідки США Дена Коутса, який заявив, що досвід України та Лівії показав, що ідея про відмову від ядерної зброї під тиском інших країн в обмін на безпекові гарантії була помилковою.
У своїй промові перед Комітетом Сенату США зі збройних сил, Коутс заявив що «на жаль, урок полягає у тому, що якщо у вас є ядерна зброя, ніколи не здавайте її, тому що вона є стримуючим фактором для інших акторів, які можуть захотіти втрутитися до вашої країни». Він також додав, що «те, що відбулося в Україні, ймовірно, не сталося б, якби ця країна зберегла свій ядерний потенціал».

http://www.washingtonexaminer.com/dan-coats-ukraine-libya-taught-other-countries-to-seek-nuclear-weapons/article/2623911

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

залишився останній крок - всі повинні погодитись і допомогти України відновити ядерний потенціал

:lol2: Не те що допомогати не будуть, а будуть перешкоджати всіма наявними засобами нам його відновити

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...