Перейти до змісту

Пречудово


Recommended Posts

від ростислава Демчука

 

Пречудово! США не виключають нових кроків, спрямованих проти Російської Федерції і проти Володимира Путіна зокрема.

 

США вважають висновки британського слідства у справі про смерть екс-співробітника ФСБ Олександра Литвиненка переконливими, але самі з висновками з цього приводу не квапляться і хочуть його вивчити більш детально за участі своїх фахівців, заявив журналістам у четвер представник Білого дому Джош Ернест.

На питання, чи приведуть висновки відкритого розгляду у Великобританії до нових кроків у США проти РФ, Ернест відповів: "Сьогодні я не можу оголосити про якісь конкретні дії на ці результати (розслідування), але я, звичайно, не виключаю відповідних майбутніх кроків".

 

P.S. Тепер Путіну дорога на якісь міжнародні конференції. форуми, симпозіуми за участі журналістів зачинена. Адже журналісти йому проходу не дадуть: про все спитають, і про вбивство Литвиненка, і прот теракти в Москві, організовані Путіним і про сексуальні збочення - педофелію. Ось тепер я розумію чому володимир Путін відмовився їхати в Давос на Економічний форум, а також не поїде в Мюнхен на конференцію з питань безпеки. Супер!

92 сторінка доповіді Лондонського суду. Путін - педофіл.

Посилання на документи суду:
https://www.litvinenkoinquiry.org/…/Litvinenko-Inquiry-Repo…

 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Думаю, что американцы знали раньше это чем английский суд... просто суд подтвердил юридически.....путина низзя и невозможно брать и вешать как некоторых отморозков....будет постепенно

Link to comment
Share on other sites

Все  це  добре, що  нарешті...але

Невже  для  підтвердження  того,  що  Пуйло  -  ....  треба  було  аж  10  років?

Скільки  та  мразь  натворила  ще  бід  у  світі  за  ті  10  років?  Навіть  Х...ом  стала.

А  можна  було  все-таки  швидше.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...